Biscotti (THC 22,5%) - Opinie o produkcie
27.05.2026, 22:46
smakosz
Tyfus to stary ćpun
W przypadku naganiaczy pewnie chodziło o Yalasa, który zakładał 7027489 kont i pisał tu posty, ale to było wcześniej.
Też miałem sampla od tego vendora i materiał jest przyzwoity, ale ze mnie taki koneser thc, jak z Rydzyka duchowny.
Tyfus to stary ćpun

W przypadku naganiaczy pewnie chodziło o Yalasa, który zakładał 7027489 kont i pisał tu posty, ale to było wcześniej.
Też miałem sampla od tego vendora i materiał jest przyzwoity, ale ze mnie taki koneser thc, jak z Rydzyka duchowny.
Ona łyka jak pelikan, to jedyna wada - ale jej głupot ten chłop naopowiada
01.06.2026, 08:12
xd polowa ludzi z tego wątku to multi dawno zbanowane.Nie mowie do tyfusa akurat ale jak ktos chce kupic wiecej za eurosy to i tak radze uwazac
Wczoraj, 11:02
Serdecznie polecam. Ekspresowa wysyłka, nie będę pokazywał opakowania dlatego zdjęcie dodaje bez niego, co do samej paczki - pakowanie bez lipy 5/5. Palenie jest aromatyczne, szyszki takiej i podobnej wielkości, nie ma dużo łodyg, materiał na wadze pokazał prawie 10 gram więcej niż zamówiłem dlatego też jestem zadowolony z tego gratisu. Świetnie mieli się w młynku i osoby którym dałem zapalić oceniają na świetny smak oraz zapach unoszący się w pokoju. Nie gryzie w gardło, w joincie z małą domieszką tytoniu zajebiście się przepala bez efektu tz kredki. Jest wydajne i efekt długo utrzymuje się w organizmie jeśli chodzi o działanie. Według mnie jest to 50/50% sativy oraz indici. Polecam serdecznie cena do jakości jest śmiesznie niska. Pozdrawiam