Stop Lot - Odstawienie
02.03.2026, 09:50
Zacnie ustruktyryzowane podejście do analizy walki z nałogami krzyżującymi się - na pewno tego typu "dzienniczki uzależnieniowe" będą pomocne w kontynuowniu walki, planowaniu lepszej strategii i utrzymaniu motywacji do kontynuowania leczania... Do tego chwali Ci się, że dzielisz się swoimi dość intymnymi doświadczeniami na forum.
Pamiętaj, że potknięcia na drodze do abstynencji są wręcz nieuniknione i niepowinny służyć jako pretekst do zaprzestania podejmowania prób, tylko jako lekcja na przyszłość.
Pamiętaj, że potknięcia na drodze do abstynencji są wręcz nieuniknione i niepowinny służyć jako pretekst do zaprzestania podejmowania prób, tylko jako lekcja na przyszłość.
03.03.2026, 09:17
Utrzymanie abstynencji wbrew pozorom jest o wiele trudniejsze niż „po prostu nie ćpaj/pij”. Głody, przeróżne myśli, wspomnienia nie ułatwiają tego. Ale no niestety uzależnionym jest się az do śmierci
03.03.2026, 09:48
Ktokolwiek kto twierdzi inaczej jest jebanym ignorantem albo chujem, który chce dowalić innej osobie.
Wczoraj, 19:04
Słuchajcie ja znalazłem nową drogę życia. Zero prochów, zero wódy, nawet browara, krucjata antymelanżowa. Wkręcamy młodzież w sport, w aktywne życie, zero patologii. Wybierz siebie, znajdź drogę w ciemności, to jest przyszłość morda, Twoja, Moja, Wasza. To jest nasza przyszłość. Ja już do końca życia na czysto lece.
Ona łyka jak pelikan, to jedyna wada - ale jej głupot ten chłop naopowiada
Wczoraj, 23:23
ZJEŚĆ SZTUKĘ TO NIE SZTUKA, SZTUKĄ JEST SIĘ NIE ZŁAMAĆ.
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
7 godzin(y) temu
(Wczoraj, 19:04)doxyou napisał(a): Słuchajcie ja znalazłem nową drogę życia. Zero prochów, zero wódy, nawet browara, krucjata antymelanżowa. Wkręcamy młodzież w sport, w aktywne życie, zero patologii. Wybierz siebie, znajdź drogę w ciemności, to jest przyszłość morda, Twoja, Moja, Wasza. To jest nasza przyszłość. Ja już do końca życia na czysto lece.
Nie do wiary, Kurwiarz się nawrócił xd
Piekło zamarzło!
No cóż, życzę wytrwałości. Pozdro
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
(Wczoraj, 19:04)doxyou napisał(a): Słuchajcie ja znalazłem nową drogę życia. Zero prochów, zero wódy, nawet browara, krucjata antymelanżowa. Wkręcamy młodzież w sport, w aktywne życie, zero patologii. Wybierz siebie, znajdź drogę w ciemności, to jest przyszłość morda, Twoja, Moja, Wasza. To jest nasza przyszłość. Ja już do końca życia na czysto lece.
Jak bym Cię nie znał to bym uwierzył
Ona łyka jak pelikan, to jedyna wada - ale jej głupot ten chłop naopowiada