Gdzie po alfe
01.09.2026, 07:38
Ostatnio kolega zamawiał i mówił że ta apvp to lipa straszna nie polecam , sniff coś tam klepie ale palić się nie da
01.09.2026, 08:15
Up
Nie wiem czy teoj kolega tsm palił ale patrząc po tym co piszesz na pewno nie byla to pvp o hl
Przerabiam alfy od dekady zjadlem na n8ch "zęby" temu z marszu rozpoznaje jej jakosc ,a ta obecka od hl to mistrzostwo na skalę wszechświata tak vapo jak i sniff i nie przesadzam w tej ocenie ani triche
Btw .jeśli juz w temacie o alfie to niezmiennie ofcourse równie zajebista jak nie najlepsza jest u naszego kochanego patrona ojca założyciela
Escobar <<<<
Nie wiem czy teoj kolega tsm palił ale patrząc po tym co piszesz na pewno nie byla to pvp o hl
Przerabiam alfy od dekady zjadlem na n8ch "zęby" temu z marszu rozpoznaje jej jakosc ,a ta obecka od hl to mistrzostwo na skalę wszechświata tak vapo jak i sniff i nie przesadzam w tej ocenie ani triche
Btw .jeśli juz w temacie o alfie to niezmiennie ofcourse równie zajebista jak nie najlepsza jest u naszego kochanego patrona ojca założyciela
Escobar <<<<
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
06.09.2026, 18:34
mam kontakt ze znajomymi z tutejszego forum którzy dostali sample, ja jeszcze nie testowałem ale jak 4 wyjadaczy pisze że dobra wypierdala na orbite i nie ryje aż tak głowy to myśle że tak jest ;P ja spróbuje jak bede na to gotowy. Jutro na badanie wjeżdza MDPHP opisze jak działa. Dzięki za uznanie ;p