dut*h**sh*p.e*
06.09.2026, 18:44
Dla tych co nie ogarniają BITCOINA jest również opcja przelewu bankowego. Wszystko dociera bez problemu, przesyłka jest tania i bezpieczna. Polecam
- MDPHP MONEY DUST 🚀
Wziąłem z rana 30mg sniffem. Działanie jest wyraźnie stymulujące, z mocnym pobudzeniem i dobrym skupieniem, a efekt utrzymymuje się dość długo. Fajnie aktywizuje i daje chęć do wykonywania obowiązków. Przy umiarkowanych dawkach zjazd jest jeszcze do ogarnięcia, ale przy MDPHP granica jest wyjątkowo cienka. Można dostać grubej psychozy, długotrwałej paranoji. Dlatego proszę uważać na ten odczynnik ponieważ jest bardzo bardzo mocny, taki jaki lubię
Bardzo wyostrza koncentrację. MDPHP jest silniejsze od alfy. Zalecam zaczynać od dawki 10mg. Podejdź do tej substancji z respektem i stosuj microdosing. Ocena substancji 9/10 ponieważ trochę odrzucający jest zapach substancji po jej spożyciu.
No MDPHP jest silniejsze od alfy, w tym alfy-pvp i prawie niemalże tak samo silne jak MDPV. No i lepiej od więcej niż 10 mg nie zaczynać, a nawet lepiej zaczynać od nieco mniejszej dawki niż tyle. No najlepiej się mikrodawkuje tą substancję zdecydowanie.
warnouzzz
You can add your old opinions about shop which were deleted.
warnouzzz
You can add your old opinions about shop which were deleted.
Sygnatura
07.09.2026, 15:19
az ciekaw jestem napisalem do sklepu moze cos podrzuca alfy dobrej nie ma nikt
07.09.2026, 16:11
nie trafiem jedynie na lesnych podróżach ale i tak nie ma takiej jak kiedys ze 1 na tydzien miales
07.09.2026, 20:41
Wysyła różnymi kurierami, najlepiej załóż konto i zapytaj vendora czy ci wyślę na cpaczkomat ale myślę że na 90procent wyślę , a czemu myślisz że nie wysyła ?
Maniek napisał 07.09.2026, 20:47:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.