Pr*f*ss*r.cx
03.09.2026, 11:03
Zamawiał ktoś od zmiany adresu z .nl na .cx?
Opinie w internecie mieszane, chociaż większość jednak pozytywna.
Wygląda jak to samo co trr, z minimalnymi różnicami w cenach i asortymencie (np. dalej mają DMXE).
Trr od tygodnia mi nie odpisał na wiadomość z pytaniem, a teraz nawet nie mogę się zalogować, co nie napawa mnie optymizmem i stąd pomysł zamówienia z innego sklepu.
Opinie w internecie mieszane, chociaż większość jednak pozytywna.
Wygląda jak to samo co trr, z minimalnymi różnicami w cenach i asortymencie (np. dalej mają DMXE).
Trr od tygodnia mi nie odpisał na wiadomość z pytaniem, a teraz nawet nie mogę się zalogować, co nie napawa mnie optymizmem i stąd pomysł zamówienia z innego sklepu.
03.09.2026, 14:02
Również widziałem pozytywne opinie na temat tego sklepu i mają duży wachlarz asortymentu, najlepiej będzie chyba jak się skontaktujesz @ z tym vendorem, będziesz wiedział czy działa teraz.
03.09.2026, 15:29
I've been ordering from them for years without any problems, even though their site has become so empty since the NL ban...
Wczoraj, 22:37
Chuj z nim jakiś dziwny vendor , sampli nie wysyła nie wiem czy on działa wogóle ja bym nie ryzykował
Wczoraj, 23:27
Nie wszyscy rozsyłają sample lub zrobili to już dawno temu i nie ma potrzeby każdemu z osobna wysyłac by uwiarygodnić, że sklepu funkcjonuje. Wystarczy zwykły @ jeżeli już gdzieś pojawiły się opinie o legit działaniu.
Maniek napisał Wczoraj, 23:29:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje slowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje slowa.
Wczoraj, 23:53
Ja napisałem swoja opinie jaka mam na ten temat i nie wchodzę w zadna polemikę
Maniek napisał Dzisiaj, 00:28:
6 godzin(y) temu
Sklep jest legitny, nie ma co robić psychozy. Opinie w Internecie jak na trust pilocie są dobre. To nie jest scam. To że nie wysyłają próbek to nie znaczy że to oszustwo. Wiele sklepów ich nie rozsyła, skąd możesz wiedzieć że nie wysyłali kiedyś a teraz jest blacha przez to że dużo osób tylko żeruje na samplach i później nic nie zamawia. Napisałem do nich kiedyś, stwierdzili że nie muszą tego robić i nie wysyłają sampli bo mają dobrą reputację na forach i jeśli chce to mogą zrobić odpłatny pakiet probek. Spójrz na GR8, kiedyś wysyłał sample teraz tego nie robi, bo za dużo dsrmozjadów do niego pisało, teraz jeśli chcesz próbki to jest specjalna kategoria gdzie możesz taki zestaw sobie po prostu kupić. Poza tym jaki jest problem zamówić jeden odczynnik i zapłacić za przesyłkę, ja tego nie rozumiem.