Vape
Wczoraj, 19:29
Hej, szukam Vape opio. Cebulka jesli jest to poprosilbym o nazwe uzytkownika gdzie mam sprawdzic, jesli jakas stronka lub ktos ma kontakt/sam robi to rowniez bylbym wdzieczny o podanie. Z gory dziekuje!
Wczoraj, 20:47
Na Cebuli jest heroina, która naturalnie nadaje się do vapo.
Nie pamiętam nicków konkretnych dostawców, ale znalezienie, to powinna być kwestia kilku minut, nie brakuje.
Nie pamiętam nicków konkretnych dostawców, ale znalezienie, to powinna być kwestia kilku minut, nie brakuje.
Ona łyka jak pelikan, to jedyna wada - ale jej głupot ten chłop naopowiada
(Wczoraj, 20:47)doxyou napisał(a): Na Cebuli jest heroina, która naturalnie nadaje się do vapo.
(Wczoraj, 20:47)doxyou napisał(a): Na Cebuli jest heroina, która naturalnie nadaje się do vapo.O kurde. Ja z bazarku tylko podpatrzylem to podobno spalac itp do vapo ciezko procz chase the dragon ktorego wlasnie nie chce mi sie robic. Dzieki wielkie
9 godzin(y) temu
A jest fentanyl normalnie na cebulce jakiś czysty do jarania żeby no maczane na tym zrobić ?
, najlepiej ten skurwysyn dla słoni czy chuj wie co
, najlepiej ten skurwysyn dla słoni czy chuj wie co
9 godzin(y) temu
Proszę o polaczenie postów bo nie mogę edytować teraz
Ja bym odjebal maczane na tym kur3stwe dla słoni opio może kanna trochę i jakiegoś mdphp do tego dojebac taki GS xd że chuj by rozkurwiał czaszkę
Ja bym odjebal maczane na tym kur3stwe dla słoni opio może kanna trochę i jakiegoś mdphp do tego dojebac taki GS xd że chuj by rozkurwiał czaszkę