Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
tak masz racje V zadzwoni do *firmy przewozowej* i powie żeby nadali ci ją spowrotem bo spóznileś się z jej odebraniem a w paczce są cukierki i nie możesz się doczekać. HL ma tyle zamówień że myślisz że ma czas bawić się taki idiotyzm wynikający z twojej winy ? Nie odbierzesz, paczka i pieniądze przepadną, gwarantuje ci to.
10.09.2026, 19:46
(10.09.2026, 19:42)Skittles napisał(a): tak masz racje V zadzwoni do inpostu i powie żeby nadali ci ją spowrotem bo spóznileś się z jej odebraniem a w paczce są cukierki i nie możesz się doczekać. HL ma tyle zamówień że myślisz że ma czas bawić się taki idiotyzm wynikający z twojej winy ? Nie odbierzesz, paczka i pieniądze przepadną, gwarantuje ci to.
Nie no, nie myślałem, żeby dzwonił ponownie XD
Z tego co rozumiem V dostaje informację, że paczka wróciła spowrotem do paczkomatu, z którego ją wysyłał, idzie ją wyjąć i nadaje ponownie w kilka minut. Chyba, że źle rozumiem jak działa *firma przewozowa*?
Maniek napisał 10.09.2026, 19:50:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje slowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje slowa.
Co ty czlowieku masz w glowie..... albo zachowujesz sie powaznie albo przestan zamawiac..... na miejscu vendora to bym cie jakos zablokowal calkowicie z mozliwosci zamawiania za takie cos
A to ze ci nie wyslal od razu? Powodzenia w zamawiania u innych (tym bardziej ze jest na stronie do 5 dni roboczych czyli ostatni masz w poniedzialek o ile w poniedzialek zamowiles)
Gdzie niegdzie taki tydzien to minimum czekania a ty placzesz ze ci 1 dzien po wplacie nie wyslal
Ike ty masz lat bo zachowanie to na 10....
Zamowic pake i nie odebrac bo nie i niech mi wysyla jeszcze raz no hit
A to ze ci nie wyslal od razu? Powodzenia w zamawiania u innych (tym bardziej ze jest na stronie do 5 dni roboczych czyli ostatni masz w poniedzialek o ile w poniedzialek zamowiles)
Gdzie niegdzie taki tydzien to minimum czekania a ty placzesz ze ci 1 dzien po wplacie nie wyslal
Ike ty masz lat bo zachowanie to na 10....
Zamowic pake i nie odebrac bo nie i niech mi wysyla jeszcze raz no hit
10.09.2026, 19:56
Wiesz Kocia co jest zabawne w takich forach ja to? Że ludzie są tacy pasywno-agresywni jak Ty XD
Normalnie dyskutujemy, pytam o opinię i próbuje zrozumieć jak to działa, a Ty sie przysrywasz jakbym Ci matkę obraził, mam 34 lata i jestem świeży w tych tematach, może Ty zamawiasz RCki od 15 roku życia i dla Ciebie to normalne - dla mnie nie
Normalnie dyskutujemy, pytam o opinię i próbuje zrozumieć jak to działa, a Ty sie przysrywasz jakbym Ci matkę obraził, mam 34 lata i jestem świeży w tych tematach, może Ty zamawiasz RCki od 15 roku życia i dla Ciebie to normalne - dla mnie nie
10.09.2026, 20:13
Bo to sa rc a nie zabawki a ty to traktujesz jakbys zamawial skarpety z zalando to jak tu sie nie denerwowac i do tego przez takie akcja moga robic sie prpblemy paczka nieodebrana hl tez zwrotu nie odnierze i co wtedy dzieje sie z paka ?
Za kilka postow moze zobacze pytanie ze dostales 10 tabsow 2cb ale tylko czerownych i chcesz odeslać żeby ci wymieszal na 5 takich i 5 takich? Bo to normalne
Za kilka postow moze zobacze pytanie ze dostales 10 tabsow 2cb ale tylko czerownych i chcesz odeslać żeby ci wymieszal na 5 takich i 5 takich? Bo to normalne
11.09.2026, 02:14
Powiem wam że jestem mile zaskoczony jakością jeden minus na samolotach nie jestem pewien do 2 odczynników ponieważ się zakazały nazwy ale towar 1 klasa
11.09.2026, 10:55
ale tu się bajzel zrobił, dla mnie HL premium Vendor ostatnie 2cb po 8 na głowę na nockę i starczyło na 2 części star treka z dupeczką
takie wizuale wjechały, że sialala XD
takie wizuale wjechały, że sialala XD
11.09.2026, 13:51
(10.09.2026, 14:47)PiotranosPL napisał(a): Napisałem do V czy ogarniał wysyłkę może już bo w piątek popołudniu wyjeżdzam na weekend i liczyłem że wezme ze sobą co nie co. Dam znać jak odpisze.
I jak, dostałeś informację zwrotną? Zacznę się trochę irytować, jeśli kod dzisiaj nie wpadnie.
11.09.2026, 15:16
a ja przy rozpakowywaniu tak skitralem lsd ze do tej pory znalezc nie mozemy....... i musze zamowic nowe :/