Najlepsza substancja
11.09.2026, 01:16
Pytanie. Ktore bardziej jest przyjemniejsze, euforyczne? Ogolnie lepszy body i mind high - 4flphenibut czy jakis bromazepam/alpra, czy flubromazepam/pregaba. zastanawiam sie ktore kupic jakosc=koszt=ilosc. Dla gaba b nowosc nigdy wczesniej fenibuta nie bylo. BDO dla mnie mialo 0 dzialanie, szukam zameinnika opio na jakis czas i 4FP czy flubro/alpra/sedam/pregab. Chyba ze jeszcze jest jakas inna substancja warta uwagi i lepsza, dostepna? To zamieniam sie w sluch rowniez. Ulubiona substancja hydromorfon sniff z promka. (Poki co tolerka tylko jest na opio i troche ma Pregabe, kazde inne 0 tolerki chyba ze przypadkowa krzyzowa)
12.09.2026, 02:44
(07.08.2026, 16:52)wildboar30 napisał(a): Najlepsza substancja to amfetamina z początków lat 2000 bez dwóch zdań.
Zaraz za nią 4mmc, 3mmc, mdma, kokaina.
Jak by wróciła stara dobra królowa, to fala przedawkowani mogła by byś spora. A młodsze pokolenie chloro ketonów mogło by się nielada zdziwić że jedna linka może trzymać 4-5 godzin.
Pięknie było by znów nie pospać 4-5 dni, przespać kolejne 2 i po tygodniowym locie wstać jak młody bóg.
13.09.2026, 11:35
Enetylonorpentedron znany szerzej jako NEP. Jezu jak ja kocham te naftę. Moge wtedy uprawiac swoj rehabilitacyjny funk.
(11.09.2026, 01:16)Alannnnn napisał(a): Pytanie. Ktore bardziej jest przyjemniejsze, euforyczne? Ogolnie lepszy body i mind high - 4flphenibut czy jakis bromazepam/alpra, czy flubromazepam/pregaba. zastanawiam sie ktore kupic jakosc=koszt=ilosc. Dla gaba b nowosc nigdy wczesniej fenibuta nie bylo. BDO dla mnie mialo 0 dzialanie, szukam zameinnika opio na jakis czas i 4FP czy flubro/alpra/sedam/pregab. Chyba ze jeszcze jest jakas inna substancja warta uwagi i lepsza, dostepna? To zamieniam sie w sluch rowniez. Ulubiona substancja hydromorfon sniff z promka. (Poki co tolerka tylko jest na opio i troche ma Pregabe, kazde inne 0 tolerki chyba ze przypadkowa krzyzowa)
Jak BDO na Ciebie nie działało, to za mało lałeś

Poza tym zdecyduj, czy szukasz jebacza GABA B, czy A, bo to są skrajnie różne działania. Ten fluorowany fenibut podobno jest mniej więcej tak samo chujowy, jak normalny.
W benzo jakiegoś mega giga body loadu nie uświadczysz, euforii też nie.
Alpra to typowy przeciwlękowiec, mocno wchodzi, szybko schodzi, zero rozluźnienia mięśni, za to przy odpowiednio wysokich dawkach możesz uznać, że bez problemu napierdolisz Mike'a Tysona.
Bromazepam jest chyba najbardziej wyważony i najprzyjemniejszy z aptecznych, ale nawet bez tolerki trzeba tego sporo żreć i trochę za krótko działa. Trochę rozluźnia mięśnie, przeciwlękowo też daje radę i daje takie jakby kurwa przyjemne ciepełko, którego w innych benzo nie uświadczyłem.
Flubromazepam, to najlepsze co w ogóle kurwa zsyntezowano. Miorelaksacja, anksjoliza, sedacja, full pakiet i wszystko idealnie się komponuje. Poza tym działa cały boży dzień i część następnego, kumuluje się (ale to nawet lepiej
) - to jest pewnie najbliższe temu, czego szukasz, ale nigdzie już tego nie znajdziesz.Preagaba też jest bardzo fajna, ale tolerancja buduje się szybciej niż wieżowce w Pekinie.
Ona łyka jak pelikan, to jedyna wada - ale jej głupot ten chłop naopowiada
(13.09.2026, 12:10)doxyou napisał(a): Jak BDO na Ciebie nie działało, to za mało lałeś
Poza tym zdecyduj, czy szukasz jebacza GABA B, czy A, bo to są skrajnie różne działania. Ten fluorowany fenibut podobno jest mniej więcej tak samo chujowy, jak normalny.
W benzo jakiegoś mega giga body loadu nie uświadczysz, euforii też nie.
Alpra to typowy przeciwlękowiec, mocno wchodzi, szybko schodzi, zero rozluźnienia mięśni, za to przy odpowiednio wysokich dawkach możesz uznać, że bez problemu napierdolisz Mike'a Tysona.
Bromazepam jest chyba najbardziej wyważony i najprzyjemniejszy z aptecznych, ale nawet bez tolerki trzeba tego sporo żreć i trochę za krótko działa. Trochę rozluźnia mięśnie, przeciwlękowo też daje radę i daje takie jakby kurwa przyjemne ciepełko, którego w innych benzo nie uświadczyłem.
Flubromazepam, to najlepsze co w ogóle kurwa zsyntezowano. Miorelaksacja, anksjoliza, sedacja, full pakiet i wszystko idealnie się komponuje. Poza tym działa cały boży dzień i część następnego, kumuluje się (ale to nawet lepiej) - to jest pewnie najbliższe temu, czego szukasz, ale nigdzie już tego nie znajdziesz.
Preagaba też jest bardzo fajna, ale tolerancja buduje się szybciej niż wieżowce w Pekinie.
To ile BDO lać? Wypilem 2ml na raz bez tolerki i poczulem lekka ciezka glowe, nie wiem jak opisac i dolewalem jakies 0.5-1ml co 30min-1h zaleznosci czy cos czulem czy nie. 7-8ml lacznie jakos poszlo od 17+\- do 23-24. Pregabe zre duzo i strasznie mnie ona upierdala ciezko o ta euforie jakas co ludzie wymieniali ja sie czuje ostro pijany i kreci sie we lbie + nastepny dzien glupi i zalepiony. Szukam
Czegos co wiem ze nie jest mozliwe ale jak najbardziej podobne do Oksykodonu bez bycia opioidem z ktorego chce zrezygnowac calkowicie.
14.09.2026, 20:34
(13.09.2026, 20:00)Bortak42 napisał(a): AlannnnnAle mniej inwazyjne od alkoholu to wazne. Zainteresowalem sie tym Kratomem ale skoro to jest tez opioid w jakims stopniu to chyba nie za dobre wyjscie przy mojej milosci do oksykodonu. Wiec chyba pregabalina najpewniejsza by brac, wraz bacoflenem ma sens? Dla wiekszej przyjemnosci, lub z fenibutem?
No pregaba trochę jak alko działa i potem kac taki jak po alko jakby trochę.