Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
12.09.2026, 17:21
(12.09.2026, 00:42)PiotranosPL napisał(a): Widzę że V odczytał moja wiadomość ale odpisać nie raczył :o Ja kodu nie dostałem także no czekam do poniedziałku, meh..Dostałeś, a nawet odczytałeś. Więcej detali już nie podam, ale chyba dobrze wiesz, że problemu nie było. Szkoda tylko, że zapomniałeś sprostować na forum
12.09.2026, 22:34
A ja mam problem nie mogę wysłać e-mail bo wyskakuje że nie istnieje odbiorca a pisze na email z strony. A mam problem bo zamówienie po przeliczeniach tylko kurde pokazało dopiero potem że będzie 1.10 złoty nie dopłaty a dałem więcej aby tego uniknąć a i tak się nie udało jak się z wami skontaktować?
Wczoraj, 12:54
No Ja tez mam tym razem i chyba pierwszy raz na kilkadziesiat razy zeby zamowienie szlo no powiedzmy dluzej niz przewaznie a liczylem na rehabilitacyjny weekend no ale fakt ze byc moze to dysosans poznawczy wywolany tym ze przewaznie oczekiwanie jest ekspresowe to jak wychodzi tydzien to pacjent sie cisnieniuje dlaczego nie moze sie rehabilitowac. Rozumiem ze brak chocby odebrania mojej prive-wiadomosci jest odpowiedzia sama w sobie zeby nie cisnienowac sie tylko "czekac cierpliwie".
Pozdrawiam p.hajlajfa i sączę wazeline liczac ze w ogole dostane pakiet medyczny w celu rehabilitowania sie w ciagu nadchodzacego tygodnia.
Pozdrawiam p.hajlajfa i sączę wazeline liczac ze w ogole dostane pakiet medyczny w celu rehabilitowania sie w ciagu nadchodzacego tygodnia.