dut*h**sh*p.e*
prostuj się kurwo
Extazy XTC PILLS !!!! Wrzuciłem jedną pigułe xtc, po 20 minutach weszła euforia stopniowo bez jakiegoś szału ale po chwili wjechał taki stan euforii i libida że nie mogłem się opanować. Ja pierdole, te piguły są dosłownie zajebiste. Ostatni raz jadłem dobre piguły w NL parę lat temu i myślałem że były dobre ale gdy spróbowałem tego Extazy to nie wiem co jest do przebicia. Polecam wszystkim którzy lubią poruchać, porozmawiać, wjechał zajebisty stan empatii uwierz że pogodzisz się po nich z największym wrogiem. Stymulacja trwała 3 godziny. Nie wiem co to jest dokładnie za sprzęt ale dowiedziałem się że jest robiona na 3 substancjach. W tej cenie nie znajdziecie niczego lepszego. Wyrywają z butów
najlepsza jest ta grafika piguły pierdolony astronauta ! ocena 11/10 . Zdjęcia to podglądu :
![[Obrazek: IMG-20260908-081225.jpg]](https://i.postimg.cc/g2JDQBRB/IMG-20260908-081225.jpg)
![[Obrazek: IMG-20260908-081221.jpg]](https://i.postimg.cc/d3LpqtTJ/IMG-20260908-081221.jpg)
TUSI -OD RAZU NAPISZE !!!! Polecam produkt !!!! Mega euforia pomieszana ze speedem. Lecz euforia przewyższa i to w chuj. Myśle że jest zrobione na 2c-b ketaminie oraz mdma, może też troche coco, nie wiem ale zajebista mieszanka na imprezy. wziąłem 150mg efekt przyszedł naprawdę szybko. Przez chwile czułem otumanienie ale szybko doszedłem do siebie i wjechała mi fajna wena żeby posłuchać muzyki. Zamknąłem oczy przepływała przeze mnie zajebista energia, lubie to uczucie. Zajebiście do tego pali się papierosa elektrycznego czujesz w sobie cały dym, ogólnie do siedzenia w domu się nie nadaję polecam wyjść do znajomych. Myśle że zajebiśćie nadaje się do sexu ponieważ libido tez jest zajebiśćie wysokie. Jest to tani produkt, i polecam zamawiać jeśli potrzebujecie odkryć coś * innego *. Po 40 minutach zrobiłem dorzutkę drugie 150mg. Euforia mnie zabiła
Zajebisty produkt, u innych sprzedawców czasem dostawałem za słabe lub efekt był nie przyjemny. U tego sprzedającego ten odczynnik jest taki jaki powinien być, super zbalansowana mieszanka.Mam jeszcze ponad gram tej substancji więc postaram się opisać coś głebiej. Na razie mam taki zajebisty stan że muszę opuścić mieszkanie, zakładam słuchawki włączam techno i ide na miasto. Moja ocena 10/10.
najlepsza jest ta grafika piguły pierdolony astronauta ! ocena 11/10 . Zdjęcia to podglądu : ![[Obrazek: IMG-20260908-081225.jpg]](https://i.postimg.cc/g2JDQBRB/IMG-20260908-081225.jpg)
![[Obrazek: IMG-20260908-081221.jpg]](https://i.postimg.cc/d3LpqtTJ/IMG-20260908-081221.jpg)
TUSI -OD RAZU NAPISZE !!!! Polecam produkt !!!! Mega euforia pomieszana ze speedem. Lecz euforia przewyższa i to w chuj. Myśle że jest zrobione na 2c-b ketaminie oraz mdma, może też troche coco, nie wiem ale zajebista mieszanka na imprezy. wziąłem 150mg efekt przyszedł naprawdę szybko. Przez chwile czułem otumanienie ale szybko doszedłem do siebie i wjechała mi fajna wena żeby posłuchać muzyki. Zamknąłem oczy przepływała przeze mnie zajebista energia, lubie to uczucie. Zajebiście do tego pali się papierosa elektrycznego czujesz w sobie cały dym, ogólnie do siedzenia w domu się nie nadaję polecam wyjść do znajomych. Myśle że zajebiśćie nadaje się do sexu ponieważ libido tez jest zajebiśćie wysokie. Jest to tani produkt, i polecam zamawiać jeśli potrzebujecie odkryć coś * innego *. Po 40 minutach zrobiłem dorzutkę drugie 150mg. Euforia mnie zabiła
Zajebisty produkt, u innych sprzedawców czasem dostawałem za słabe lub efekt był nie przyjemny. U tego sprzedającego ten odczynnik jest taki jaki powinien być, super zbalansowana mieszanka.Mam jeszcze ponad gram tej substancji więc postaram się opisać coś głebiej. Na razie mam taki zajebisty stan że muszę opuścić mieszkanie, zakładam słuchawki włączam techno i ide na miasto. Moja ocena 10/10.
10.09.2026, 08:34
Ja potwierdzam tą opinię ale częściowo ponieważ zgadzam się że się nadaje na imprezy zajebiście tak jak mówisz ale nie zgadzam się że się nie nadaje do siedzenia w domu jak jarasz to z thc i walisz małe dawki to jest zajebiście , a możesz też porobić się tak że ja pierdole , po prostu sypiać więcej i jarajac do tego haha także jest wielofunkcyjne można to mieszać fajnie jak dasz kety do tego to cię wgniecie w fotel już konkretnie jak pomieszasz z mefem jest jeszcze bardziej imprezowo także jest naprawdę eleganckie
Maniek napisał 10.09.2026, 16:17:
Trzeci i ostatni raz proszę (zignorowanie mojej prośby będzie skutkować tygodniową blokadą na pisanie postów) : Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje slowa.
Trzeci i ostatni raz proszę (zignorowanie mojej prośby będzie skutkować tygodniową blokadą na pisanie postów) : Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje slowa.
10.09.2026, 12:53
Czytałem opinie na innej platformie. Sprzedawca wydaje się porządnym człowiekiem. Nie widziałem jednak żadnych opinii ze zdjęciami na ostatnich stronach jego sklepu (tych sprzed zaledwie kilku dni), więc waham się, czy u niego zamawiać. Napisałem do niego kilka pytań na Telegramie i odpowiedział dość szybko.
Czy ktoś z Was otrzymał jakąś przesyłkę w okresie od 1 września do teraz?
Czy ktoś z Was otrzymał jakąś przesyłkę w okresie od 1 września do teraz?
10.09.2026, 14:51
NEPolentone sprzedawca jest uczciwy zawsze miły i mega pomocny. Daje dużo gratisów do zamówień, paczka szybko dolatuje. Jestem już po odbiorze 2 przesyłek i jestem bardzo zadowolony. W drodze jest już trzecia wszystko dochodzi bez problemu. Polecam sprzedawcę.
10.09.2026, 16:57
(10.09.2026, 14:51)Skittles napisał(a): NEPolentone sprzedawca jest uczciwy zawsze miły i mega pomocny. Daje dużo gratisów do zamówień, paczka szybko dolatuje. Jestem już po odbiorze 2 przesyłek i jestem bardzo zadowolony. W drodze jest już trzecia wszystko dochodzi bez problemu. Polecam sprzedawcę.
Trochę z nim rozmawiałem na telegramie i uprzejmie odpowiadał na wszystkie moje pytania. Na różnych forach – nie tylko na drugsbuyerguide – można znaleźć pozytywne opinie na jego temat. Można by podejrzewać, że to wybiórcze oszustwo, skoro recenzje pochodzą od sponsorów lub bardzo aktywnych użytkowników, ale po sprawdzeniu informacji w innych źródłach wszystko wygląda wiarygodnie
Wspomniał też, że klienci otrzymują numer do śledzenia przesyłki po jej wysłaniu, choć nie wiem, na ile to prawda, bo nie ma o tym wzmianki na oficjalnej stronie
Tak czy inaczej, chcę dać mu szansę, więc w przyszłym miesiącu złożę zamówienie i zobaczę, co się stanie. W przyszłości zaktualizuję ten wpis
KETAMINA substancja jest bardzo aktywna już przy 80mg wystarczy aby wejść w mega błogostan. Pierwsza kreska 100mg spowodowała u mnie przyjemne znieczulenie, oraz tematy o istnieniu sensu życia. Czułem pragnienie dzielenia się swoimi doświadczeniami ze znajomym z telegrama. Powyżej tej dawki wkracza się w świat typowo dysocjacyjny. Na początku jest nieogar. Trzeba być przygotowanym na to, że chce się to przeżyć. Nastawienie psychiczne jest bardzo ważne. Ogólnie substancje jak najbardziej polecam dla tych żądnych wrażeń. Przy odpowiednim jak na start dawkowaniu (50mg-100mg) występuje duża euforia, i zaciekawienie otaczającym światem. Dopiero powyżej tej dawki zaczyna dziać się czarna magia
o bardzo dobry sort. Polecam jak najbardziej. Bardzo dobry i przede wszytkim czysty możecie zakupić właśnie u niego. KETAMINA pozwoli wam zaznajomić się z tym interesującym, mistycznym światem dysocjantów. Ocena 10/10
13.09.2026, 21:30
what is the exact address of the shop? i tried couple of versions, the shop that i could find doesnt have the products you are discussing. thanks for the help, i am new at this.
14.09.2026, 10:58
Siema
Wstepem pragnę podziękować szanownemu Dutch jesteś Boss
Z nikim nigdy wcześniej nie miałem tak dobrego kontakty na narko łączach jak z tym Panem
Wspaniała osobowość o ogromnym sercu ,,jesteś dla mnie żywą legenda
My wiemy
Przechodząc do sampli ktire otr,ymaldm ,a jest ich sporo i kazdy po mocno ponad 2g
Z uwagi że bylem w tym czasie mocno zabiegany to udało mi się stestowac j3dynie poki co a pihp i kete i niestety przez glupote i ślepote wylądowałem po dwocv dniach w szpitalu bo przedawkowalen i ledwo co mnie uratowali bo pomylilem worki w ciemnościach garażu zjadajac tej kety chyba dobrec 0.5
Nadmienię że ta keta to majstersztyk wsrod ketamin jak i aphp ktira przy dawce 30mg okazała sie byc nader aktywna przy podaniu per sniff tak i vapo bardzo ładnie sie smażyła paliłem ją namiętnie z methpipe I niedługo potem żałowałem że ją odpalilem bo za cholers nie mogłem się jej oprzeć oderwać od niej wchlonęła mnie całego niczym czarną dziura tak dobra byla I mimo tego z nią czyt Apihp nie żałuję ani sekundy z nią spędzonej.
Uwielbiam alfy w szczególności apihp wlasnie i ta która jest moim swietym grallem jesli chodzi o jej jakość to ta z okolic 2020 od naszego patrona która w mej subiektywnej ocenie byla niedoscignoonym wzorem dla calej reszty aż nie zaczęła znikać z rynku powodując tym samym ogromną przepasc w odmety zapomnienia aż to
nastał 2026 i pojawił sie wybawca Pan Dutch ze swoją apihp ktirej jakość smialo moge zestawić wlasnye z tą sprzed kilku lat od naszego szanownego patrona
Na tą chwilę, a wiem że będzie trwać po wieki powiadam Wam drodzy użytnicy pobierajcie tą apihp bo jest wyborna
Uwiodla mnie tak bardzo że ciezko mi sie odnaleźć równowagę
Na dniu po testach reszty sampli odniosę sie do nich w szerszym opisie ale z powodu obecnej u mnie sytuacji musi to zaczekać jeszcze chwile .
Pragne podziękować Dutch za możliwość testu asortymentu jakim dysponuje ,a jest to potężna oferta tak w wyborze jak i ssmej jakości bo patrząc chocby po jakosci apihp i kety nie mozna mieć złudzeń że reszra będzie gorsza.
Btw .
Fotki zamieszczę gdy wrócę do domu
I jeśli napisałem to chaotycznie to wybaczcie ale jestem jeszcze w sz,pitalu i troche po narkozie mjie trzyma
Pozdro
Wstepem pragnę podziękować szanownemu Dutch jesteś Boss
Z nikim nigdy wcześniej nie miałem tak dobrego kontakty na narko łączach jak z tym Panem
Wspaniała osobowość o ogromnym sercu ,,jesteś dla mnie żywą legenda
My wiemy
Przechodząc do sampli ktire otr,ymaldm ,a jest ich sporo i kazdy po mocno ponad 2g
Z uwagi że bylem w tym czasie mocno zabiegany to udało mi się stestowac j3dynie poki co a pihp i kete i niestety przez glupote i ślepote wylądowałem po dwocv dniach w szpitalu bo przedawkowalen i ledwo co mnie uratowali bo pomylilem worki w ciemnościach garażu zjadajac tej kety chyba dobrec 0.5
Nadmienię że ta keta to majstersztyk wsrod ketamin jak i aphp ktira przy dawce 30mg okazała sie byc nader aktywna przy podaniu per sniff tak i vapo bardzo ładnie sie smażyła paliłem ją namiętnie z methpipe I niedługo potem żałowałem że ją odpalilem bo za cholers nie mogłem się jej oprzeć oderwać od niej wchlonęła mnie całego niczym czarną dziura tak dobra byla I mimo tego z nią czyt Apihp nie żałuję ani sekundy z nią spędzonej.
Uwielbiam alfy w szczególności apihp wlasnie i ta która jest moim swietym grallem jesli chodzi o jej jakość to ta z okolic 2020 od naszego patrona która w mej subiektywnej ocenie byla niedoscignoonym wzorem dla calej reszty aż nie zaczęła znikać z rynku powodując tym samym ogromną przepasc w odmety zapomnienia aż to
nastał 2026 i pojawił sie wybawca Pan Dutch ze swoją apihp ktirej jakość smialo moge zestawić wlasnye z tą sprzed kilku lat od naszego szanownego patrona
Na tą chwilę, a wiem że będzie trwać po wieki powiadam Wam drodzy użytnicy pobierajcie tą apihp bo jest wyborna
Uwiodla mnie tak bardzo że ciezko mi sie odnaleźć równowagę
Na dniu po testach reszty sampli odniosę sie do nich w szerszym opisie ale z powodu obecnej u mnie sytuacji musi to zaczekać jeszcze chwile .
Pragne podziękować Dutch za możliwość testu asortymentu jakim dysponuje ,a jest to potężna oferta tak w wyborze jak i ssmej jakości bo patrząc chocby po jakosci apihp i kety nie mozna mieć złudzeń że reszra będzie gorsza.
Btw .
Fotki zamieszczę gdy wrócę do domu
I jeśli napisałem to chaotycznie to wybaczcie ale jestem jeszcze w sz,pitalu i troche po narkozie mjie trzyma

Pozdro
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace