2C-B (pills) - Opinie o produkcie
14.09.2026, 10:07
Czy ktoś już testował te konkretne cukiereczki i powie mi czy na pierwszy raz jedna będzie ok? Czy nie doświadczę w pełni potencjału 2cb i lepiej zarzucić dwie? Dodam tylko że nigdy jeszcze nie miałem żadnej podróży z psychodelikami
14.09.2026, 13:47
Bedzie ok dosyc mala dawka jest w 1 tabsie
Jesli chcesz juz zaznac psychodelicznej podrozy musisz zarzucic z 1.5
2 na pierwszy raz to raczej bym odradzal
Zawsze potem jak cos mozesz sobie dorzucac
Jesli chcesz juz zaznac psychodelicznej podrozy musisz zarzucic z 1.5
2 na pierwszy raz to raczej bym odradzal
Zawsze potem jak cos mozesz sobie dorzucac
14.09.2026, 15:02
Na początek to jedna tabletka jest jak najbardziej optymalna. Tym bardziej że to twoj pierwszy raz z 2cb. Nie polecam zaczynać od 2 bo produkt jest mocny.
14.09.2026, 16:04
Na początek zależy mi tylko na delikatnych doświadczeniach jeśli chodzi o wizuale. Chce sprawdzić czy to mój "klimat" a nie chce też żeby mnie to przytłoczyło jak okaże się że nie.
Najwyżej zrobię tak jak kicia mówi i dorzucę pół po 2h i będę obserwować.
Najwyżej zrobię tak jak kicia mówi i dorzucę pół po 2h i będę obserwować.
29.09.2026, 11:03
No to wypróbowane. Faktycznie w 1 pigule mała dawka, Przy wadze 100kg, praktycznie zero efektu. Dobiłem emką i tu juz fajnie popłyneło. MOże następnym razem wrzucę dwie na raz.
29.09.2026, 16:12
Spróbuj zarzucić sniffem - dopiero pokazuje swoją moc. W oralu słabo.
Po jednej wystrzeliwuje na godzinę kolorów. Jak dla mnie 2cb samo zbyt uziemiające, w połączeniu z 4mmc lub mdma jest super.
Po jednej wystrzeliwuje na godzinę kolorów. Jak dla mnie 2cb samo zbyt uziemiające, w połączeniu z 4mmc lub mdma jest super.
Maniek napisał 29.09.2026, 17:01:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (w każdym wątku na dole strony) lub proszę oznaczać użytkownika do którego piszesz.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (w każdym wątku na dole strony) lub proszę oznaczać użytkownika do którego piszesz.
29.09.2026, 16:26
(29.09.2026, 11:03)Girlnging napisał(a): No to wypróbowane. Faktycznie w 1 pigule mała dawka, Przy wadze 100kg, praktycznie zero efektu. Dobiłem emką i tu juz fajnie popłyneło. MOże następnym razem wrzucę dwie na razMiałem to samo. Delikatna zmiana kolorków i obraz tańczył jedynie w tle podczas patrzenia na telefon lub jeśli bardzo na czymś skupiłem wzrok. Gorzej bo fizycznie spodziewałem się euforii, a dostałem tylko napady gorąca i zimna i jak siedziałem to chciałem wstać, a jak stałem to chciałem się położyć. Następnym razem albo dwie, ale nexusa spróbuję
Podobno sniff strasznie boli. Prawda to?
29.09.2026, 16:53
to zalezy jaka to sol. ponoc hcl bardziej boli od hbr ale nie wiem
prostuj się kurwo
30.09.2026, 06:55
Przy sniffie takiej tabsy lajn wychodzi taki wielki ze to malo oplacalne i przyjemne ja nie polecam
Miedzy 1 a 1.5 jest spora roznica w dzialaniu a 2 to juz bajka
30.09.2026, 07:15
(30.09.2026, 06:55)Kocia666 napisał(a): Przy sniffie takiej tabsy lajn wychodzi taki wielki ze to malo oplacalne i przyjemne ja nie polecam
Znajomy tak kiedyś spróbował pixe emki donosowo... Mówił że zapchalo mu kichawe, spływ obrzydliwy a efektów 30%. Na koniec smarkal różowym neonem.

Jak tutaj z efektami? Jak dobrze pamiętam piguły miały 14-28mg, więc wypełniacza też tu musi być od cholery
Ćpanie to droga na skróty. Można wstać, spakować się i jechać w góry, ale trwa to sześć godzin a efekty są chwilowe. Rozumiesz, co ciągnie większość ludzi?