(14.09.2026, 14:53)NEPolentone napisał(a): Nie mam pojęcia. Ostatnio trudno znaleźć wiarygodnego sprzedawcę benzodiazepin, choć dotyczy to ogólnie wszystkich tak zwanych „research chemicals” (RC)
Wydaje mi się, że nie ma tu sprzedawców oferujących benzodiazepiny, choć mogę się mylić. Czytałem, że DutchRCshop planuje dodać je do swojej oferty, więc w przyszłości warto tam zajrzeć
Istnieje sklep, który obecnie sprzedaje zarówno etizolam, jak i bromazolam – choć podobno są one sprzedawane jako obojętne odczynniki – ale nie będę tutaj podawał jego nazwy
Jeśli jesteś zainteresowany, sugeruję poszukać konkretnych informacji w internecie; a jeśli nie wiesz jak, po prostu zapytaj swoje zaufane AI
Edit: high-life.market ma obecnie w ofercie klobromazolam. Warto tam zajrzeć.
Dzieki za pomoc, kurcze nie wiem jak wyszukac o tym co mowiles ale no chyba zbyt glupi jestem.
(14.09.2026, 19:58)Skittles napisał(a): Odblokuj w opcjach dostarczanie wiadomości od nowych użytkowników i potwierdź. Bo nie da się do ciebie napisać pm.
Chyba nie moge, nie wiem. Czytalem ze trzeba wyzsza range zdobyc? Mam tylko opcje dot. Administratorow