dut*h**sh*p.e*
14.09.2026, 12:15
Ich 3MMC to najwyższa jakość. Widać że znają się na rzeczy. Zajebiście sie kruszy. Zrobilem dwie dlugie kreski pierwsze zaskoczenie zapach przy wciaganiu ledwo wyczowalny bólu zero tak jakbym wciagal prawdziwa kokaine tylko bez zapachu benzyny. Splyw bez tej chujowej gorzkosci. Dawno nie brałem tak dobrej 3ki. Polecam
15.09.2026, 09:42
PIHP - stymulacja jak cholera, libido jak bomba atomowa, delikatne kardio (bardziej sobie człowiek sam wkręca, niż faktycznie coś się dzieje, pamiętajcie i się nie nakręcajcie bo można się grubo poschizować. Czas szybko leci, zajebiście wyostrzony słuch, czas działania... chuj wie, miałem taką fazę że nie pamiętam nawet. Zgodnie z wagą dostałem 2 gramy z czego górki było 0.5. Nie wiem, aktualnie jeśli chodzi odczucia w vapo bo nie jaram nic tylko zawsze sniffuje nie tylko jeśli chodzi o efekt psychoaktywny jednak wolę NEPa i MDPHP. Co nie zmienia faktu że temat jest zajebisty i w chuj aktywny i przede wszystkim czysty. Zajebisty smak na spływie. Mogę śmiało powiedzieć że nie schizuje tak mocno bo akurat z tym mam czasem bardzo duży problem i nie mogę dojść do siebie. Wiec jeśli chodzi o aktywność tematu to polecam. W rzeczywistości on wszystko ma bardzo wysokiej jakości oraz cenie. Prima sort. 10/10
15.09.2026, 16:54
Ja spróbowałem jakiś czas temu Piko od dutcha i tak jak nienawidzę stymulantów , tak leży odpowiednich dawkach nie większych niż 30mg i bez dorzutek mozna miło spędzić całą noc na zdobywaniu wiedzy i bez paranoji fajna sprawa .
15.09.2026, 19:32
Up.
Wymiata to tak delikatnie mówiąc
Ta pihp spokojnie moglaby być uznana za 9 cud świata i wpisana na światową listę narko dziedzictwa i niezwłoczne objęta globalną ochroną nietykalności.
Bez kitu od dawna a dokładniej od 2021 czekałem na to cudo gdy zostala zbanowana
Dutch bracie jesteś Boss !
Daj kucharzowi podwyżkę bo gwiazdek Michelin to ma ich już chyba komplet
Wymiata to tak delikatnie mówiąc
Ta pihp spokojnie moglaby być uznana za 9 cud świata i wpisana na światową listę narko dziedzictwa i niezwłoczne objęta globalną ochroną nietykalności.
Bez kitu od dawna a dokładniej od 2021 czekałem na to cudo gdy zostala zbanowana

Dutch bracie jesteś Boss !
Daj kucharzowi podwyżkę bo gwiazdek Michelin to ma ich już chyba komplet
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace