dut*h**sh*p.e*
17.09.2026, 02:18
Grâce à tous les cadeaux, surtout d'Aphip, j'ai pris le temps de bien fumer. Cette molécule n'a pas besoin d'être fumée frénétiquement ; elle est de qualité supérieure. J'ai fait le tour. À part APVP, en tout cas, difficile de trouver une herbe plus attrayante que celle de ce satané Allemand. 😅😅
17.09.2026, 13:07
Ja jadłem ten coke od dutcha bo go poprosiłem z ciekawości o sampla bo nigdy nie jadłem coke, no i co ja mogę powiedzieć że smak fajny polskiego chrzanu, a działanie takie delikatne , da się jeść , spać. , ogarniać , a jak w inny dzień zarzucilem MDMA i zabardzo mnie rozlało to posyłałem sobie własnie ścieżkę mała to było akurat
Brat mówił że jadł kiedyś mocniejszy , ja się nie znam na tej substancji więc mówię po prostu jak zadziałało
Brat mówił że jadł kiedyś mocniejszy , ja się nie znam na tej substancji więc mówię po prostu jak zadziałało
Hej. Ma ktoś opinie na 3cmc i a-pvp od dutcha? Bo tak w ciemno czekam na rakietę, jestem ciekawa jak to się tam ma. A i jak ten namiar na telegram ogarnąć?
Próbowałeś 3cmc lub apvp od dutcha? na pewno wrzucę fotki jak przyleci rakieta.
(04.09.2026, 01:50)MariuszSANITARIUSz2 napisał(a): Każdy z produktów jest aktywny 10/10 jest to synteza zagraniczna , nie ma żadnej lipy. Czystość jest piękna . Tylko czemu tylko ja dodaję zdjęcia i opisuje produkty , i jeszcze się do mnie prujecie a wytrwałiscie sami sample i nie dostaliście ani zdjęć ani opini?
Kozła kurwa ofiarnego szukacie ? Pisałem w temacie ketamina pisałem na czacie pisałem wszędzie gdzie się tylko dało że każdy z tych produktów jest mega aktywny i to czystość 100 stoprocent. Żeby przeprowadzić testy nad jedną substancja poważne i opisac potrzeba czasu więc to jedyne co wam mogę teraz japiwxc jeśli chcecie profesjonalny tr to trzeba poczekać w drodze jest tr na temat amfetaminy ja mam wszystko poukładane a wy ? Co zrobiliscie wy oprócz przypierdalania się do mnie ? ... Jeszcze raz każdy z produktów jest w 100 procentach aktywny mam ponad 10 letnie doświadczenie w badaniu substancji RC i nie tylko więc wiem co ******** mówię i pisze . Masz pytania na szybko to je kurwa zadaj. To ci odpowiem . Nie masz ? Czekaj cierpliwie na tr..... Będzie wszystko w swoim czasie ale na to potrzeba czasu .
Próbowałeś 3cmc lub apvp od dutcha? na pewno wrzucę fotki jak przyleci rakieta.
18.09.2026, 22:32
Jadłem 3cmc , dobre jest,4cmc czysta euforia ale najlepiej mi siada 4mmc od niego. Apvp i aphip ktoś testował i chwalił
19.09.2026, 10:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.09.2026, 10:51 przez SztywnyMisza.)
Wiadomo cos kiedy ta strona bedzie działać?
(18.09.2026, 22:32)MariuszSANITARIUSz2 napisał(a): Jadłem 3cmc , dobre jest,4cmc czysta euforia ale najlepiej mi siada 4mmc od niego. Apvp i aphip ktoś testował i chwalił
Dziękuję 👍 także zapowiada się zacnie
Jak myślicie jakie dawki komuś kto pierwszy raz się spotka z a-pvp?, choć tolerka na cmcki jest wyrobiona w gwiazdy, z takich mocniejszych to była styczność z nepikiem od jednego z vendorow tutaj, jakiś rok temu, nepik jak zawsze był u tego pana pierwyj sort.