Jest przypał
23.09.2026, 23:59
Pany i pany kochane jest przypał strasznych LegalDarkBuzz wystawił mnie z paczką.
Właśnie wracam z dołka, sukinsyn zrobił to specjalnie.
Proszę nie zamawiać na razie od tego pana bo jest straszny przypał i jebie paczki jak c***
Właśnie wracam z dołka, sukinsyn zrobił to specjalnie.
Proszę nie zamawiać na razie od tego pana bo jest straszny przypał i jebie paczki jak c***
Maniek napisał 26.09.2026, 18:53:
Chłop zamawia na swoje dane, płaci przelewem za krypto, korzysta z revoulta i wielce zdziwiony, że w końcu za którymś razem paczka mu wpadła i ma przypał. Zero jakiegokolwiek BHP podczas zamawiania, ale do wszystkich ma pretensje.
Chłop zamawia na swoje dane, płaci przelewem za krypto, korzysta z revoulta i wielce zdziwiony, że w końcu za którymś razem paczka mu wpadła i ma przypał. Zero jakiegokolwiek BHP podczas zamawiania, ale do wszystkich ma pretensje.
24.09.2026, 00:38
Koledzy jest afera.
Ktoś zajebał ziarno Świętego Izydora
Trzeba teraz złożyć party składające się z jednego stimiarza, opioidowca, jaracza i miłośnika CEVów, zapakować ich w lodówkę i wystrzelić na księżyc. Tam w imie nauki i zbawienia zalozy sie laby i bedziemy mogli spokojnie testowac.
Tylko TR troche dlugo beda szly, ale nie bedziecie narzekac na ich ilosc.
Ktoś zajebał ziarno Świętego Izydora
Trzeba teraz złożyć party składające się z jednego stimiarza, opioidowca, jaracza i miłośnika CEVów, zapakować ich w lodówkę i wystrzelić na księżyc. Tam w imie nauki i zbawienia zalozy sie laby i bedziemy mogli spokojnie testowac.Tylko TR troche dlugo beda szly, ale nie bedziecie narzekac na ich ilosc.
24.09.2026, 08:16
Nikt nie będzie miał problemów, tylko kurwa ja mam przypał przez tego skurwysyna jebanego.
Wysłać tak przypałowo i to jeszcze czerwonymi przecież to świat nie widział.
Wysłać tak przypałowo i to jeszcze czerwonymi przecież to świat nie widział.
24.09.2026, 08:23
to odebrales ta pake i cie zwineli czy jak?
przy ostatniej paczce od darkbusa stealth byl dobry, temat byl skitrany w cos co trza bylo rozkrecac
a czerwonymi sam zamawialem kilka razy z zagranicy i nic mi nie wpadlo. ty to masz problemy juz ze wszystkimi vendorami XD
przy ostatniej paczce od darkbusa stealth byl dobry, temat byl skitrany w cos co trza bylo rozkrecac
a czerwonymi sam zamawialem kilka razy z zagranicy i nic mi nie wpadlo. ty to masz problemy juz ze wszystkimi vendorami XD
24.09.2026, 09:25
U mnie w mieście czerwoni to wyrok mają filie ze skanerami ze wszystkim także nawet nie ma co próbować to firmą wysyłać do mego miasta.
Pierwszy raz się z takim przypałem spotykam nie wiem co mnie czeka a jak mi przypierdolą 7 lat to ja nie wiem co zrobię.
Pierwszy raz się z takim przypałem spotykam nie wiem co mnie czeka a jak mi przypierdolą 7 lat to ja nie wiem co zrobię.
24.09.2026, 09:48
No ty to jesteś Piotrek chodzący przypałowiec ostatnio i nikt nic ci nie powinien wysyłać.
24.09.2026, 10:53
(24.09.2026, 09:25)Piotrek8924 napisał(a): U mnie w mieście czerwoni to wyrok mają filie ze skanerami ze wszystkim także nawet nie ma co próbować to firmą wysyłać do mego miasta.
Czy zamiast pie***lic na vendora na prawde powazne oskarzenia to przedstawisz jakies dowody?