dut*h**sh*p.e*
u esco czy hajlata leca podobnie a wysylaja z polski
jak chcesz ekspres to se zamow z cebulki i bedziesz mial w 2 dni. nie dostales nawet numeru sledzenia? na stronie w zamowieniu powinienes miec, jesli nie no to dlugo serio, ja mialem paczke w 3 dni chyba jakos tak.
jak chcesz ekspres to se zamow z cebulki i bedziesz mial w 2 dni. nie dostales nawet numeru sledzenia? na stronie w zamowieniu powinienes miec, jesli nie no to dlugo serio, ja mialem paczke w 3 dni chyba jakos tak.
prostuj się kurwo
25.09.2026, 21:20
(25.09.2026, 20:49)kej9 napisał(a): u esco czy hajlata leca podobnie a wysylaja z polskijak chcesz ekspres to se zamow z cebulki i bedziesz mial w 2 dni. nie dostales nawet numeru sledzenia? na stronie w zamowieniu powinienes miec, jesli nie no to dlugo serio, ja mialem paczke w 3 dni chyba jakos tak.
Prosto od vendora na telegramie zamówiłem bo na paczkomat chciałem
25.09.2026, 21:24
i co nie dal ci numeru sledzienia? nie odzywa sie wgl? sprawdz czy napewno dobry telegram bo sa tez fejkowe, zaloz konto na stronie i napisz ticket .
prostuj się kurwo
25.09.2026, 21:47
Napisałem popołudniu, odezwał się przed chwilą. Numer przesyłki da jutro a sama rakieta ma być na początku przyszłego tygodnia. Złożyłem bilet podając nazwę kanału telegramu czy to jest na pewno ich. A na samym TG był tylko jeden kanał o wiadomej nazwie
Wczoraj, 13:30
Może ktoś mi podać na priv adres tego vendora, albo to? Chciałem zrobić zakupy, ale nie mogę się domyślić pełnej nazwy
Wczoraj, 14:15
dutchr*sho*.e*. Dobry wieczór, coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz
Sygnatura
Wczoraj, 14:15
Dobra, ogarnięte, thx
A jak w euro to jest, to mogę przez bitomat w euro zapłacić? Bo ogólnie zawsze płaciłem bitomatem, bo mam pod nosem
A jak w euro to jest, to mogę przez bitomat w euro zapłacić? Bo ogólnie zawsze płaciłem bitomatem, bo mam pod nosem