Jakie macie hobby, oprócz nielegalnych używek?
08.08.2026, 13:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.08.2026, 13:35 przez Piotrek8924.)
Wędkarstwo, jazda na rowerze akurat mamy w mieście fajną trasę rowerową.
Gastronomia lubię gotować
Oraz cukiernictwo
PS. Ostatnio kupiłem sobie konsolę PS5 i gry: Gothic Remake, Star Wars Jedi Ocalały, GrandTurismo i Mafia jakaś część. Jednak nie mam ochoty grać
Zresztą trudno przyzwyczaić się do gry na konsoli jak całe życie pukało się na PC.
Gastronomia lubię gotować
Oraz cukiernictwo
PS. Ostatnio kupiłem sobie konsolę PS5 i gry: Gothic Remake, Star Wars Jedi Ocalały, GrandTurismo i Mafia jakaś część. Jednak nie mam ochoty grać
Zresztą trudno przyzwyczaić się do gry na konsoli jak całe życie pukało się na PC.
Moją największą pasja z młodocianych lat bylo rysowanie malowanie w szczególności postaci ala z komiksow rizwijalem to pezez kilka lst w kółku dla plastycznie wrazliwych xd ale z wiekiem pojawiało sie wszystkiego coraz wiecej przez co rysowanie spadło na dalszy plan na tyle że obecnie pojawia sie juz tylko od czasu do czasu stricte z sentymentu ale kocham tęsknie do tamtych chwil gdg to mnie budziło ze znowu dzisiaj cos zmaluje
22.09.2026, 20:45
Lubię porozkminiac jakieś ciekawe tematy i o nich podyskutować jeśli ktoś lubi podobne tematy , lubię czarny humor , dobrze zjeść i poćwiczyć
MariuszSANITARIUSz2 naczelny rozkmiiniacz prosze pansstwa, co ty chlopie rozkminiasz, jak zmiksowac wszystkie sample naraz i sie porzygac
nomiales sporo czaseu siedzac 5 lat za jaksa akcje z maczeta Xd
nomiales sporo czaseu siedzac 5 lat za jaksa akcje z maczeta Xd
3 godzin(y) temu
Głównie to seks i dobre jedzenie. Przygotowywanie dań,zwłaszcza dla kogoś. Bo to Mi pochlebia jeśli komuś smakuje to dla mnie satysfakcja.