Zabiła swojego chłopaka oraz jego psa. Nie pojdzie do więzienia, bo zapaliła trawkę
DissoEnjoyer dokładnie, jak patrzysz na tę fotkę, to od razu pierwsze co nasuwa sie na myśl - "coś tam pierdolnęlo pod kopułą, i to nie od palenia".
29.01.2024, 13:19
@"Twilight Sparkle" No strach szczególnie jak ktoś ma schizy dlatego unikam wyjść wieczorami chyba że z zaufanym ziomkiem. Kiedyś tak nie miałem chodziłem pewny siebie o różnych godzinach. W sumie jakby nie patrzeć to w dzień też może się coś wydarzyć.
29.01.2024, 13:46
Lifeisbrutal hehe mordo masz rację ja to samo kiedyś przyjebalem to włączał mi się poziom Boga lvl 77 a teraz jak przesadzę to boję się do sklepu iść po piwo Schizy to nie przelewki
30.01.2024, 15:54
Jprdl psa jeszcze zabiła? Kurwa nie wiem jak to czytałem, że psa pominąłem. Ta Kalifornia i ten sędzia jest rozjebany razem z nią. Co jak co kociarz ze mnie rasowy xD ale każdego cierpiącego zwierzaka mi szkoda. Gdzie jest ochrona zwierząt ja się pytam?
30.01.2024, 16:29
tam pewnie za bycie tzezwym cie zgarniaja bo mysla ze z roboty jakiejs wracasz czy cos
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
31.01.2024, 11:45
Spojrzenie ma zabójcze tak jakby od jakiegoś czasu to planowała a nie wynik psychozy