Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Adaptogeny - wpływ na człowieka
25.08.2024, 20:44
byłam już w takim punkcie, że nie schodziłam poniżej 2G na dzień
tak byłam na skraju, ale choroba mamy mnie chyba obudziła i rzuciłam to z dnia na dzień
do tego fajki i piwko poszło w odstawkę, zrobiłam sobie postanowienie i na razie się go trzymam
ale wiadomo jak to jest z tymi stymulantami, odstawiasz to ciało reaguje odpowiednio
problemy z jedzeniem, ze spaniem ze wszystkim
stąd zaczęłam się interesować roślinkami, nie chcę żadnych tabletek które zamiast mi pomóc wpiepszą mnie w jeszcze gorsze ścierwo
narazie ogarniam na spokojnie:
kurkumę, surowe kakao, ashwagande + witaminy z olimpu
o i zaczęłam biegać na wage raczej nie narzekam bo szczupła byłam zwsze odkąd pamiętam ale ewidentnie kardio było słabe
bez biegania nawet dnia nie zaczynam
jak kto ma jakieś pomysły jeszcze aby wzmocnić naturalnie ciało chętnie poczytam
dziękuję wszystkim za pomoc.
tak byłam na skraju, ale choroba mamy mnie chyba obudziła i rzuciłam to z dnia na dzień
do tego fajki i piwko poszło w odstawkę, zrobiłam sobie postanowienie i na razie się go trzymam
ale wiadomo jak to jest z tymi stymulantami, odstawiasz to ciało reaguje odpowiednio
problemy z jedzeniem, ze spaniem ze wszystkim
stąd zaczęłam się interesować roślinkami, nie chcę żadnych tabletek które zamiast mi pomóc wpiepszą mnie w jeszcze gorsze ścierwo
narazie ogarniam na spokojnie:
kurkumę, surowe kakao, ashwagande + witaminy z olimpu
o i zaczęłam biegać na wage raczej nie narzekam bo szczupła byłam zwsze odkąd pamiętam ale ewidentnie kardio było słabe
bez biegania nawet dnia nie zaczynam
jak kto ma jakieś pomysły jeszcze aby wzmocnić naturalnie ciało chętnie poczytam
dziękuję wszystkim za pomoc.