Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs z własnej inicjatywy
28.06.2022, 14:21
Ale beka nie powinienem zakładać takich tematów na bani i jedno jest pewne albo ja was nie zrozumie albo wy mnie
może podpowiem że to coś w rodzaju gry kiedy są dwa identyczne zdj i masz znaleźć różnice, z tym że tutaj masz znaleźć to co zaobserwowałeś, co Cię może zaskoczyć. Wasze fotki są nie istotne. Myślałem ze w 5 min znajdzie się zwycięzca ale zapowiada się dłuższa historia
Pierwszoplanowy jego mość to podpucha więcej nie podpowie, tym czasem heja bo mi w bańce stygnie breja
(info dla ciekawskich, z pancernej samochodowej h4 też da rade jarać ale krągły kształt lepszy zostaje przy turbo bańce którą dodam jak wygrany zechcę)
może podpowiem że to coś w rodzaju gry kiedy są dwa identyczne zdj i masz znaleźć różnice, z tym że tutaj masz znaleźć to co zaobserwowałeś, co Cię może zaskoczyć. Wasze fotki są nie istotne. Myślałem ze w 5 min znajdzie się zwycięzca ale zapowiada się dłuższa historiaPierwszoplanowy jego mość to podpucha więcej nie podpowie, tym czasem heja bo mi w bańce stygnie breja

(info dla ciekawskich, z pancernej samochodowej h4 też da rade jarać ale krągły kształt lepszy zostaje przy turbo bańce którą dodam jak wygrany zechcę)