Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cicho-sza na temat pakowania!
Podzielę się z Wami pewnym faktem który utwierdził mnie w przekonaniu, że jednak NIE WOLNO zdradzać jak coś jest pakowane, w czym, w jaki sposób itd. nawet jeśli chodzi o produkty ze sklepów innych forów, bo to nie o to chodzi. Tu może wpaść ktoś z naszych kolegów, więc to żadne utarcie nosa - zdradzanie jak kto co pakuje.
Zamówiłem łącznie z 3 paki ze znanego sklepu systematycznie co tydzień. Na ten sam punkt, na ten sam e-mail itd. I pierwsze paki ok, ale ostatnia była wyraźnie naderwana w taki sposób, żeby można było zobaczyć zawartość. Na szczęście temat był ukryty w tym co zawsze, ale nie wzbudzającym podejrzeń myślę, choć to coś "niecodziennego".
Może się zaprawiam, może nie, ale czy to psy, czy może na sortowni zauważyli regularne zamawianie i zajrzeli z ciekawości, jednak gdyby ten kto to zrobił miał informacje w czym jaki vendor pakuje, to myślę, że paka by zniknęła w celu dalszych czynności.
Dlatego apeluję: nie zdradzajmy w czym przyszła paka, nawet jeśli to jest pierwsze i ostatnie zamówienie, bo nie daj Boże narobimy problemów nie tylko vendorowi, ale też koledze "po fachu"
Pozdro 600mg
Zamówiłem łącznie z 3 paki ze znanego sklepu systematycznie co tydzień. Na ten sam punkt, na ten sam e-mail itd. I pierwsze paki ok, ale ostatnia była wyraźnie naderwana w taki sposób, żeby można było zobaczyć zawartość. Na szczęście temat był ukryty w tym co zawsze, ale nie wzbudzającym podejrzeń myślę, choć to coś "niecodziennego".
Może się zaprawiam, może nie, ale czy to psy, czy może na sortowni zauważyli regularne zamawianie i zajrzeli z ciekawości, jednak gdyby ten kto to zrobił miał informacje w czym jaki vendor pakuje, to myślę, że paka by zniknęła w celu dalszych czynności.
Dlatego apeluję: nie zdradzajmy w czym przyszła paka, nawet jeśli to jest pierwsze i ostatnie zamówienie, bo nie daj Boże narobimy problemów nie tylko vendorowi, ale też koledze "po fachu"
Pozdro 600mg
| Wiadomości w tym wątku |
|
Cicho-sza na temat pakowania! - przez Metykatykot - 08.12.2024, 20:12
RE: Cicho-sza na temat pakowania! - przez EmStO - 08.12.2024, 20:21
RE: Cicho-sza na temat pakowania! - przez Epsiakos - 08.12.2024, 20:26
RE: Cicho-sza na temat pakowania! - przez Inferno - 08.12.2024, 22:02
RE: Cicho-sza na temat pakowania! - przez martio_vp - 08.12.2024, 22:35
RE: Cicho-sza na temat pakowania! - przez Leśny_koteł - 09.12.2024, 00:50
RE: Cicho-sza na temat pakowania! - przez EmStO - 09.12.2024, 01:26
RE: Cicho-sza na temat pakowania! - przez nonoanon - 09.12.2024, 01:50
RE: Cicho-sza na temat pakowania! - przez Rweqerew333 - 09.12.2024, 18:19