Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Odstawienie Clona po 3 tygodniach.
25.01.2025, 00:50
Martin
Na szczęście żadnych objawów odstawienia ani zmniejszania dawki nie uświadczyłem.
Jutro ostatnie 0.5.
Regeneracja receptorów jakiś czas i czeka już na mnie w słoikach zolpi i alpra do stestowania. Obstawiam, że znacznie bardziej mi podejdzie. Szczególnie do MJ.
Z ciekawostek o klonie, to nasuwa mi się teraz. Podobno dość mocno rozluźnia mięśnie tak jak diazepam. Miałem kiedyś coś poważnie złamanego i od czasu rozpoczęcia stosowania klona zaczęło mnie okrutnie boleć. Musiał mnie rzeczywiście bardzo rozluźniać, a nawet tego nie czułem w związku z czym mięśnie zaczynały słabiej stabilizować kości i dlatego czułem ból. Przynajmniej tak domniemam.
Na szczęście żadnych objawów odstawienia ani zmniejszania dawki nie uświadczyłem.
Jutro ostatnie 0.5. Regeneracja receptorów jakiś czas i czeka już na mnie w słoikach zolpi i alpra do stestowania. Obstawiam, że znacznie bardziej mi podejdzie. Szczególnie do MJ.
Z ciekawostek o klonie, to nasuwa mi się teraz. Podobno dość mocno rozluźnia mięśnie tak jak diazepam. Miałem kiedyś coś poważnie złamanego i od czasu rozpoczęcia stosowania klona zaczęło mnie okrutnie boleć. Musiał mnie rzeczywiście bardzo rozluźniać, a nawet tego nie czułem w związku z czym mięśnie zaczynały słabiej stabilizować kości i dlatego czułem ból. Przynajmniej tak domniemam.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?