Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd
08.02.2025, 17:09
(07.02.2025, 17:37)M7G9O napisał(a): Tornado1987
A jesteś pewny, że zrobiłeś wszystko, jak trzeba?
Proton mail + szyfrowanie wiadomości przez privnote. (sprawdź, czy nie prvlnote)
Siema Tak jestem pewien czytałem też przed chwilą regulamin high life i nie widzę tutaj nic co mógłbym zrobić źle. Nawiązałem do tematu też w innym wątku ale tutaj odpowiem tobie. Po trzech czterech dniach dostałem pierwszą odpowiedź po czym utknęło na informacjach typu ile za przesyłkę W jakiej formie ma być płatność i tak dalej dalej nie sfinalizowałem samego zamówienia potrzebuję więcej informacji napisałem do sklepu rano na ten moment bez odpowiedzi. Ktoś pisał że pewnie truje dupę wędrowni no nie wiem chciałem skorzystać pierwszy raz ze sklepu złożycie i zamówienie na próbę by sprawdzić sort z jakiegoś powodu ta komunikacja kuleje czasem wystarczy napisać o co chodzi. Tak po prostu. Nie chcę też się dobijać kolejną wiadomością bo to chyba nie w tym rzecz. Podsumowując za chwilę będzie tydzień jak próbuję złożyć zamówienie i dostać informacje z tym związane gdyż pierwszy raz akurat współpracuje z tym sklepem. Mam nadzieję że ktoś się odpisze i uda się to sfinalizować wszystko będzie okej chętnie też się podzielę opinią na temat samego towaru jak uda się stresować aczkolwiek na ten moment tak jak wspominałem wyżej czasem wystarczy napisać je wprost o co chodzi albo po prostu że w tym momencie czas realizacji jest wydłużony i tyle.po dłuższym czasie gdy nikt nie odpisuje to tak naprawdę ty sam nie wiesz czy ta notatka może była uszkodzona czy coś nie doszło wysyłasz kolejną wiadomość i to takie zamknięte koło. Dostałem też info żeby nie było że jeśli chce żeby bezpiecznie wszystko przebiegło to czeka cię cierpliwie no okej też to rozumiem ale mimo wszystko warto by było napisać mniej więcej widełki tego oczekiwania bo teraz musiałbym sprawdzić kiedy napisałem pierwszego posta i tak dalej ale już będzie prawie tydzień chyba jak próbuję to zadziałać. Pozdro Wielkie dla wszystkich forumowiczów