Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hajlajfy rozdajo sample v2
15.02.2025, 17:02
Epsiakos
no wlasnie widze... Twoje "argumenta" jak chochlikowi zaczales ostatnio wjezdzac...akurat kolejny kontr-argument to dales popis merytoryczny ulala...czy zycze sobie bana
no blagam Cie...to sa Twoje argumenty! to raczyj, slabosc i ich brak, stosujac tak tandetny miałki, pozbawiony gracji i intelektu "szantaz" czy zycze sobie bana...nosz kierwa powaznie ech
i masz absolutna racje...te moje posty sa okrutnie wstydliwie, żenujące, one nie maja byc smieszne...one sa wlasnie dostosowane do obecnego poziomiu forum, ale pare razy tego nie zauwazyles? ;-)
i nie obrazaj sie i nie obruszaj, jak cos jest po nie Twojej mysli...no wybacz jak top uzytkownik na 2 miejscu generalissimus maximus III...pisze posty w stylu nierzadko, czesto gesto..."no porownal whiskey do koksu, niezle"
...wiadomo w jakim celu taka wybitna merytoryka, ja rozumiem pindolic o niczym , smisznie i powabnie a nawet trza sie zresetowac..ale nie kurwa dzien w dzien;-)...i w postach gdzie mozna sie czegos dowiedziec na temat dragow...jest jedna, dwie odpowiedzi...a w poscie ...jaki makaron lubisz al dente czy al srente...milion pincset 
to zastanow sie czy sam nie powinieneś sobie go dac, po tym jak obrazales uzytkownika(on Ciebie nie) a sam wymagasz kultury od innych myster - czysta postac hypokryzji...
a odpowiedz na temat poprzedniego moderata..bardzo mnie ubawila
i dobitnie pokazala, ze raczej pod presja i pozbawiony argumentow, obnaża to Twoj brak kompetencji do wykonywanej roli ;-)
no wlasnie widze... Twoje "argumenta" jak chochlikowi zaczales ostatnio wjezdzac...akurat kolejny kontr-argument to dales popis merytoryczny ulala...czy zycze sobie bana
no blagam Cie...to sa Twoje argumenty! to raczyj, slabosc i ich brak, stosujac tak tandetny miałki, pozbawiony gracji i intelektu "szantaz" czy zycze sobie bana...nosz kierwa powaznie echi masz absolutna racje...te moje posty sa okrutnie wstydliwie, żenujące, one nie maja byc smieszne...one sa wlasnie dostosowane do obecnego poziomiu forum, ale pare razy tego nie zauwazyles? ;-)
i nie obrazaj sie i nie obruszaj, jak cos jest po nie Twojej mysli...no wybacz jak top uzytkownik na 2 miejscu generalissimus maximus III...pisze posty w stylu nierzadko, czesto gesto..."no porownal whiskey do koksu, niezle"
...wiadomo w jakim celu taka wybitna merytoryka, ja rozumiem pindolic o niczym , smisznie i powabnie a nawet trza sie zresetowac..ale nie kurwa dzien w dzien;-)...i w postach gdzie mozna sie czegos dowiedziec na temat dragow...jest jedna, dwie odpowiedzi...a w poscie ...jaki makaron lubisz al dente czy al srente...milion pincset 
to zastanow sie czy sam nie powinieneś sobie go dac, po tym jak obrazales uzytkownika(on Ciebie nie) a sam wymagasz kultury od innych myster - czysta postac hypokryzji...
a odpowiedz na temat poprzedniego moderata..bardzo mnie ubawila
i dobitnie pokazala, ze raczej pod presja i pozbawiony argumentow, obnaża to Twoj brak kompetencji do wykonywanej roli ;-)