Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ?
17.03.2025, 22:49
(17.03.2025, 15:44)kot_kreskowy napisał(a): Jak bywasz na Kurkowej, to pozdrów Ołówka tego chujaNie no na Kurkowa pożegnałem półtora roku temu i niestety na booking.com daje jedną gwiazdkę bo wszystko tam lipa . A co do tematu to chyba wedle teorii kanna też się vapuje chyba bynajmniej ja za czasów alfy jak dostawałem gratis jakieś kanna to nie robiłem maczanek tylko tak se z tej samej blachy co alfa jarałem albo z tytoniem i zawsze było ok chyba ze wzialem za dużego bucha to czasami się kończyło wiadomo jak Hahaha ach te młodzieńcze czasy
A co do kartek to dostałem kiedyś przepis
adb butinaca 2gr na 10ml acetonu
Moczyć i suszyć kilka razy aż do całkowitego wchłonięcia.
Pozdro 🤘
Md php się vaporyzuje a nie jara więc raczej to średni pomysł aby dodawać do karte
(17.03.2025, 19:54)Demilich napisał(a): 5F-ADB to kosior niesamowity, najmocniejsze obecnie kannaz tym 6cl mógłbyś sprecyzować? Co to znaczy dziwne ? Chodzi ci o taką klepe dziwną trochę euforyczną z domieszką psychodeliczną jakby lecz faza w głównej mierze typowa dla kanna ? Jeśli myślimy o tym samym to już mam mix idealny mi się wydaje a mianowicie 1g(5f):2g(6cl) i to na 5kartek mysle dać jak będzie za słabe to się domówi i chlapnie jeszcze raz .
Butinaca to standard
6cl-adb-a to takie dziwne kanna
mdmb-chminaca chyba bardzo szkodliwe
Wybierałbym 5f-adb, zdecydowanie kosior
Btw pamietam za czasów FUB-AMB z 1g robiło się 4-5kartek i kosiło . I swoją drogą mimo że teraz po latach już tak nie badam substancji i nie zbieram nazw w cv to muszę przyznać że w odpowiedniej dawce ten jebany FUB Był wykurwisty i raczej jarałem go chętnie a nie z przymusu żeby zbić lote na bani po pvp xd
| Wiadomości w tym wątku |
|
KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - przez Uliczny_Druid - 16.03.2025, 22:22
RE: KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - przez Leśny_koteł - 17.03.2025, 15:44
RE: KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - przez Uliczny_Druid - 17.03.2025, 22:49
RE: KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - przez Demilich - 18.03.2025, 04:49
RE: KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - przez Demilich - 17.03.2025, 19:54
RE: KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - przez Leśny_koteł - 17.03.2025, 20:21
RE: KTÓRE CANNA NAJBARDZIEJ AKTYWNE ? SKĄD POZYSKAĆ ? - przez info@chemical-world.to - 07.08.2025, 11:35
|