Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
23.04.2025, 02:31
(18.08.2022, 19:16)Szyderca napisał(a): Juz pisałeś że nie lubisz igieł hehale proste że helupa to dla degeneratów konkretnych hehe , tak jak iv jak dla mnie. Oczywiście to tylko moje skromne zdanie.
Ps. Potem leżysz zajebany gnojem pod pergolem z igła w ręku haha
Pierdolenie kotka za pomocą młotka. Szydercy zawsze znajdą ''słabsze'' zdaje im się ogniwo, z którego sobie mogą poszydzić dodając sobie animuszu.
Jak już się wypowiadasz.. i nie tylko Ty w temacie heroiny, to musisz znać kilka faktów dla lepszej oceny sytuacji.
Degeneracie na pod mostem czy zajezdni.. względnie pod tunelem

Ciekawy skąd te menele ''dające sobie w żyłę'', bo tylko taki stereotyp utkwił.. no nie powiem Ci, ale Wam wszystkim w głowie.
Ale walenie po kablach kamienia jakiegoś czy innych gówien już jest ok i dużo zdrowsze.. tyle, że hera jest w cenie - dobra nawet droższa od koki,
a te wasze kryształy górskie, pirolidony czy jak to ma ''zdrowo'' walone po kablach kosztują 6x-10x mniej, więc wychodzi na to,
że jesteście tak nieudani że bezdomni z igłą w dupie mają więcej kabony niż Wy biedaki. Gonicie heroinowy haj innymi opiatami jak np. Koda czy Trampek. Warto wiedzieć jeszcze jedno - Oxycontin to jest właśnie syntetyczna heroina - dosłownie. Zamiennie ludzie pizgają fentanyl i pochodne ze względu na cenę, ale jak by chcieli prawdziwy zamiennik hery to walili by Oxy. Ponadto większość użytkowników hery byś nawet na ulicy nie poznał pod krawatem i z zestawem ''Royal'' i rurką do wciągania w kieszeni marynarki. Warto czasem zrewidować swoje utarte poglądy, schematy myślowe czy wiedzę, bo nie są one prawdziwe raz na zawsze
https://sunshinebehavioralhealth.com/opi...tatistics/
Use a translator
Peace out Wy zdrowi kamieniarze ze zdrowszą igłą A-PVP w dupie

ale proste że helupa to dla degeneratów konkretnych hehe , tak jak iv jak dla mnie. Oczywiście to tylko moje skromne zdanie.