Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Głupota głupotą pogania głupotę
03.05.2025, 20:39
Po pierwsze to nie wyzwalem nikogo jako pierwszy od pizd, po drugie nie twierdze, ze mam gorzej niz inni ''uzalajac sie'' jak ty to twierdzisz, wrecz przeciwinie - tym co napisalem chcialem ci udowodnic, ze u mnie sprawy maja sie lepiej niz u ciebie, i pizda, ktora zatrzymala sie dawno temu w rozwoju jestes ty, nie ja
Widac zreszta po twojej odpowiedzi - nic konkretnego na swoj temat nie potrafisz nawet napisac, w wieku 28 lat siedzisz w kanciapie na lekach zmieszanych z ketonami i rozpierdalasz klawiatury lub laptopy, zeby stworzyc z nich chuj wie co razem z twoimi widocznymi juz mocno odklejkami na bani
Po rozmowach z toba na czacie latwo zauwazyc, ze brak ci zdolnosci do autorefleksji i przez to nie potrafisz glebiej sie zastanowic nad soba, zeby dojsc w koncu do wniosku, ze zostalo ci bardzo malutko czasu zeby podzielic los typow z reddita, ktorzy w wieku 35 lat wala kreche, a pozniej konia bez jakiegokolwiek celu w zyciu
Cieszy mnie bardzo fakt twojego bolu dupy o moj samochod, ktorego rzekomo kolega pozwolil mi zdjecie zrobic - z czasem jeszcze wiecej cie zaboli jak uswiadomisz sobie, ze na wiekszosc rzeczy w zyciu bedziesz mogl tylko popatrzec
A z piecem to po prostu stwierdzenie faktu bylo, nic wiecej