Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowości ze świata RC
10.05.2025, 07:59
(06.05.2025, 08:30)horsii napisał(a): 2-me-PVP o którym pisałeś - to to juz było i to tyle lat temu, i też nie zawojowalo świata, sytuacja podobna tylko troche mniej chujowe.
w sumie dobrze, że wszystkie b-k lecą pod młot w NL, kurwa sie skoncza jakieś wykręty dziwne z 30 % mocy pihpa - co lepsze b-k (a-pvp, 4-mmc itd) przneniosa sie na tora i tyle bedzie delegalowania, zuplenie jak u nas.
Jak przykład Niemiec pokazuje to próby będą. I to zawsze. To jest za duży rynek, żeby go odpuścić ot tak. Ja się cieszę, że od paru lat ten rynek mam w głębokim poważaniu, już nawet nie śledzę tego co się pojawia. Przestałem po tych wszystkich Bu, Ku, Sru. Sama idea RC to gów*o opakowane w ładny papierek.
Substancje narkotyczne opakowane w jakas iluzje legalności i mniejszej toksyczności. Jedyne co z tej iluzji zostało to relatywnie czysty towar w porównaniu do większości klasyków choć na pewnym etapie dużo łatwiej było o dobrą kokainę niż o dobre cmc - że tak wspomnę re wszystkie kolorowe sorty.
W czasach kiedy ja się w to bawiłem to też postrzeganie tego było inne. Dużo substancji które teraz są postrzegane jako slabiaki niewarte uwagi wtedy były odskocznia od mmc czy alf. Nikt już dziś nie pamięta o fenmetrazynach czy ipph.
Szkoda. Ale spokojnie, prędzej czy później znów rynek się zmieni.