Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Halo koledzy i koelzanki
20.05.2025, 01:44
I już mam mojego pierwszego kolege wybacz bo ja najebany bylem ale ja cię juz szanuje
Kurwa no nie weź mi kurwa te posty usun bo ja pierole najebany jakies glupoty. Przepraszam was wszystkich za moje nieuporzadkowanie. To się więcej nie powtorzy. Idę w tryb obserwaciciela bede szukal badal i wyszuiwal ale nie pisal bo ja popierdolony jakis jestem. Przepraszam was najuczciwiej
Ja nie wiem co ja pierodle ale ja wam przekaze slowo boze na oczayek a potem się napijemy po browarze i bedziemy jak kumple wygrzewac dupy w słońca skwarze. Bo ja was wszystkich cenie miluje iszacunkiem obdaruej
Ja kurwa ja ci mowie ja dodaje i usuwam i dodaje i usuwam aż mi cien przed oczami mruga. Tak was umilowalem że się na cierpienie wlasne skazalem. Tak było w piśmie tak spiewali o mnie w psalmach a ja teraz powrocilem żeby wskrzesić Jana Pawła
Kurwa no nie weź mi kurwa te posty usun bo ja pierole najebany jakies glupoty. Przepraszam was wszystkich za moje nieuporzadkowanie. To się więcej nie powtorzy. Idę w tryb obserwaciciela bede szukal badal i wyszuiwal ale nie pisal bo ja popierdolony jakis jestem. Przepraszam was najuczciwiej
Ja nie wiem co ja pierodle ale ja wam przekaze slowo boze na oczayek a potem się napijemy po browarze i bedziemy jak kumple wygrzewac dupy w słońca skwarze. Bo ja was wszystkich cenie miluje iszacunkiem obdaruej
Ja kurwa ja ci mowie ja dodaje i usuwam i dodaje i usuwam aż mi cien przed oczami mruga. Tak was umilowalem że się na cierpienie wlasne skazalem. Tak było w piśmie tak spiewali o mnie w psalmach a ja teraz powrocilem żeby wskrzesić Jana Pawła
| Wiadomości w tym wątku |
|
Halo koledzy i koelzanki - przez Rudypies - 19.05.2025, 21:57
RE: Halo koledzy i koelzanki - przez rocik - 20.05.2025, 00:10
RE: Halo koledzy i koelzanki - przez Rudypies - 20.05.2025, 01:44
RE: Halo koledzy i koelzanki - przez Rudypies - 20.05.2025, 02:01
RE: Halo koledzy i koelzanki - przez Metykatykot - 20.05.2025, 04:13
RE: Halo koledzy i koelzanki - przez Lifeisbrutal - 20.05.2025, 07:33
RE: Halo koledzy i koelzanki - przez Mareeast - 21.05.2025, 10:49
|