Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pomocy...? (zjazd / odwyk)
27.05.2025, 16:29
Trzydniowy ciąg, dwa dni męczyłam A-PVP. Podczas brania Alfy, waliłam i waliłam ją, nie biorąc do siebie ostrzeżeń że to mocne gówno. Psychoza, narkoposting. Na własne życzenie, byciem na dragach zrujnowałam sporo, ale nie będę się użalać nad sobą. Wstęp taki by podkreślić byście wiedzieli że nie ma z tym żartów.
Teraz pytanie - jak mam przetrwać tą pierdoloną zwałę? Czuję lęk, samotność, nieprzyjemne myśli. Aż chce się wyć, macie jakieś porady jak przetrwać zwałę i ile ona może trwać? Przez dwa dni przyjęłam 1.5 gieta Alfy sniffingiem. A potem, jak już ogarnę dupę, to jakie polecacie ośrodki odwykowe? Serio już nie daję z ćpaniem rady, szukam jakiegoś odwykowego porządnego a nie na poziomie typowej Choroszczy w Polsce gdzie piguły są niemiłe i toksyczne, jak i faszerują wszystkimi lekami jakie się da naraz.
As I final words - prawdopodobnie niebawem będę offline na długo, jak czy po prostu nie zrezygnuję z aktywności jakiejkolwiek. Z góry dziękuję wszystkim za miły czas spędzony na forum, ale zwłaszcza przepraszam wszystkich, którzy doświadczyli mojego zachowania. Nie będę usprawiedliwiać co robiłam. Z całego serca przepraszam.
Trzymajcie się i do zobaczenia... kiedyś tam
oooizneb
Teraz pytanie - jak mam przetrwać tą pierdoloną zwałę? Czuję lęk, samotność, nieprzyjemne myśli. Aż chce się wyć, macie jakieś porady jak przetrwać zwałę i ile ona może trwać? Przez dwa dni przyjęłam 1.5 gieta Alfy sniffingiem. A potem, jak już ogarnę dupę, to jakie polecacie ośrodki odwykowe? Serio już nie daję z ćpaniem rady, szukam jakiegoś odwykowego porządnego a nie na poziomie typowej Choroszczy w Polsce gdzie piguły są niemiłe i toksyczne, jak i faszerują wszystkimi lekami jakie się da naraz.
As I final words - prawdopodobnie niebawem będę offline na długo, jak czy po prostu nie zrezygnuję z aktywności jakiejkolwiek. Z góry dziękuję wszystkim za miły czas spędzony na forum, ale zwłaszcza przepraszam wszystkich, którzy doświadczyli mojego zachowania. Nie będę usprawiedliwiać co robiłam. Z całego serca przepraszam.
Trzymajcie się i do zobaczenia... kiedyś tam
oooizneb
Czekałam na jej reakcję. Powiedziała: „Jules bez dragów jest tu potwornie nudno”. Wtedy zrobiło mi się jej bardzo żal.
Też na H
Kontakt? Napisz na oooizneb@tutanota.de bądź na czacie
Jabber/XMPP: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc
Też na H
Kontakt? Napisz na oooizneb@tutanota.de bądź na czacie
Jabber/XMPP: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc