Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pomocy...? (zjazd / odwyk)
28.05.2025, 00:11
Dzięki, idę coś lekkiego zjeść i pójść spać by się trochę zregenerować. Leków nie tykam póki dalej mnie trzyma.
Wręcz przeciwnie niż lekko, nie słuchałam fakt. Nie do końca zdawałam sprawy że to gówno jest w chuj kurewsko mocniejsze niż myślałam. Co też wyjaśniłam w wiadomości. Fakt, myliłam się mocno.
Dość obolała zwracam honor, zdecydowanie źle zabrałam się za nią pod każdym możliwym względem; zacznijmy że wogóle nie powinnam się brać za A-PVP wręcz wogóle.Teraz już czasu nie cofnę, stało się cóż.
Wręcz przeciwnie niż lekko, nie słuchałam fakt. Nie do końca zdawałam sprawy że to gówno jest w chuj kurewsko mocniejsze niż myślałam. Co też wyjaśniłam w wiadomości. Fakt, myliłam się mocno.
Dość obolała zwracam honor, zdecydowanie źle zabrałam się za nią pod każdym możliwym względem; zacznijmy że wogóle nie powinnam się brać za A-PVP wręcz wogóle.Teraz już czasu nie cofnę, stało się cóż.
Czekałam na jej reakcję. Powiedziała: „Jules bez dragów jest tu potwornie nudno”. Wtedy zrobiło mi się jej bardzo żal.
Też na H
Kontakt? Napisz na oooizneb@tutanota.de bądź na czacie
Jabber/XMPP: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc
Też na H
Kontakt? Napisz na oooizneb@tutanota.de bądź na czacie
Jabber/XMPP: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc