Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
to może zrozum 2 rzeczy:
1. Nie pisałam Do Ciebie.
2. Rady - to zostaw sobie dla kolegów... bo ja Cię nie obrażam, ani nie mówię o Twoim poziomie inteligencji, który w przyrównaniu do tego co reprentujesz na czacie czy chociażby w rozmowach prywanie ze mną trochę odbiegają od tego co piszesz tutaj. Chciałeś błysnąć używająć chata gpt? no nie udało Ci się...
i JASNE KURWA że ćpanie a bieganie to dwie rózne "sprawy" ... ale to piepszone bieganie:
- podnosi ciśnienie krwi
- podnosi tetno
- naraża stawy / mięśnie na mikrouszkodzenia
- PODNOSI temperature ciała...
no pacz kuFa ile podobieńśt, ale jedno podnoszenie temp ciała zabija Ci "neurony" a sport jakims kurwa trafem nie... i o to jest całe moje ALE... a no i ponoć sport to zdrowie, żeby zaraz nie było, że przez niego umieramy
WIĘC NIE WIEM CZY TO TAKI KIEPSKI PRZYKŁAD... bo nie trzeba być oczytanym jak twierdzisz, aby do takich wniosków dojść samemu...
po prostu nie cpać w upur...
walnąć sobie kreskę, dwie raz na tydzień czy dwa a nie ścigać się z kolegami - kto ile kilogramów przez tydzień przez nos przepuścił, no ja yebie.
i problemów nie będzie z żadnym przegrzewaniem się.
... albo się kurwa zbadać, bo może to nie o narkotyki chodzi tylko o rozpierdolony już od właśnie dragów organizm, który reaguje tak a nie inaczej.
1. Nie pisałam Do Ciebie.
2. Rady - to zostaw sobie dla kolegów... bo ja Cię nie obrażam, ani nie mówię o Twoim poziomie inteligencji, który w przyrównaniu do tego co reprentujesz na czacie czy chociażby w rozmowach prywanie ze mną trochę odbiegają od tego co piszesz tutaj. Chciałeś błysnąć używająć chata gpt? no nie udało Ci się...
i JASNE KURWA że ćpanie a bieganie to dwie rózne "sprawy" ... ale to piepszone bieganie:
- podnosi ciśnienie krwi
- podnosi tetno
- naraża stawy / mięśnie na mikrouszkodzenia
- PODNOSI temperature ciała...
no pacz kuFa ile podobieńśt, ale jedno podnoszenie temp ciała zabija Ci "neurony" a sport jakims kurwa trafem nie... i o to jest całe moje ALE... a no i ponoć sport to zdrowie, żeby zaraz nie było, że przez niego umieramy

WIĘC NIE WIEM CZY TO TAKI KIEPSKI PRZYKŁAD... bo nie trzeba być oczytanym jak twierdzisz, aby do takich wniosków dojść samemu...
(11.06.2025, 18:22)Dead Nightmares napisał(a): ...ale skoro ty biegasz wolniej niz ja chodze normalnie, to nie wiesz co to jest skrajnie obciazajacy bieg i rozumiem, ze mozesz nie miec na ten temat wiedzy
za to ty widzę masz przeogromną... to się włączyło po mefie? czy klefie? czy po mixie z alfą? a może wujek chat podpowiedział?
Człowieku, nie musisz się ze mną bawić w ten sposób, żeby dowartościować swoje ( już i tak daremne ) ego ...
ja w pewnym sensie mam polewe z tego co ten TYP radzi każdemu... komentuję sobie PO SWOJEMU jak widzisz, bo na logike biorę pewne rzeczy, które sam tez wziąść powinieneś, swoją droga nie pamiętma kiedy byłam zgrzana po czymkolwiek ( mówię o prochach ), może dlatego że nie wpiepszam prochów tak jak ty? czy tam inni, którzy najzwyczajniej w świecie przesadzają. A przyrównanie grzania się organizmu do sportu czy też samej wanny, która ma swoje podłoże w chociażby medycynie i leczeniu organizmu... jest moim zdaniem trafne.
I żeby była jasność - nie twierdzę, że przesadzanie - gdzie konsekwencją jest przegrzanie organizmu nie doprowadzi do skutków obocznych ( gdzie w sumie zaznaczylam to w poprzednim wpisie już ( jakbyś czytał )chociażby dając za przykład idiotę na ekstazy , który nie uzupełnia plynów i leci sobie 12 godzin na parkiecie przy swoich ulubionych kawałkach ) ... bo wiadomo że... WSZYSTKO W NADMIARZE SZKODZI.
Dlatego wyśmiałam wypowiedź jedna kreska vs ciąg ... jprd... a Ty to musiałeś skomentować.
bo to całe ZGRZANIE ORGANIZMU zabrzmiało tak - jakby miała nam grozić demencja starcza już po kilku minutach na pełnym słońcu. Czaisz w końcu o czym pisałam, czy myślisz jak mi tu dopiepszyć?
A to, ze nagly to nawet na to nie odpisze konkretniej, nigdzie nie ma takiego slowa w mojej wypowiedzi![]()
Bo nie odpowiadałam TOBIE...jprd.
po prostu nie cpać w upur...
walnąć sobie kreskę, dwie raz na tydzień czy dwa a nie ścigać się z kolegami - kto ile kilogramów przez tydzień przez nos przepuścił, no ja yebie.
i problemów nie będzie z żadnym przegrzewaniem się.
... albo się kurwa zbadać, bo może to nie o narkotyki chodzi tylko o rozpierdolony już od właśnie dragów organizm, który reaguje tak a nie inaczej.