Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDMA-Wątek ogólny
29.06.2025, 14:02
ale ja cie oceniam przez pryzmat tego co piszesz , a nie tego co ćpasz.
są tacy co wąchają tylko klefa a są dośc bystrzy a są tacy co biorą całe wachlarze roznych zwiazkow kosmicznych a są jebanymi idiotami.
korelacje jakies tam są ale ogolnie to bez wiekszego znaczenia wiec nie próbuj przekręcać że cie cisne tylko dlatego ze "jestes klefedroniarom" - jak juz cie tak nazwałem tam tak kiedys moze, to zeby dopiec, bo wiesz doskonale że wkkurwiasz ludzi tymi swoimi fikołkami logicznymi. ja też wąchnąłem jakiegoś cmc czy mmc, i co jestem klefiarzem? no cóż - zalezy co przez to rozumiesz - pokrótce i do rzeczy - tak jak "gimbus" to niekoniecznie musiał być kims kto uczeszcza czy uczeszczal do gimnazjów, to był typ osoby, zachowań. chyba juz jest to wystarczająco jasne o co chodzi.
tak czy inaczej - piękny post napisałaś. taki nie w 100 % negatywny, bez tego pasywnego-agresywnego tonu, nie atakujący rozmowcy. ale to tylko dlatego, bo zostałaś tak zezłomowana, że z tego już nie dałoby rady wybrnąć, nawet ty byś nie dała rady takieego salta zrobić - a dobra w tym jesteś
ale spokorniałaś tak czy inaczej. jednak fajnie by bylo, i milej też na forum, jakbyś wykazywała sie taką pokorą częsciej a nie jak juz zostaniesz "przyparta do muru" juz na samym koncu jak jest po wszystkim, po wczesniejszym zaprezentowaniu swoich niedorzecznych teorii zachowuajc sie przy tym jakby to były rzeczy prawdziwe i tak oczywiste jak to że woda jest mokra.
dziekuje, pozdrawiam, życze smacznego dopalacza oraz żebyś się częsciej wykazywała taką chęcią poznania tajników dzialania dopalaczy, zamiast jak to ma nierzadko miejsce - wymyślania jakichs rzeczy i pisanie o nich jak o fakcie, bo tak ci sie wydaje. to ci na pewno nie zaszkodzi, a i pomoże pewnie też w karierze testera głupich proszków
starczy tego pierdolenia, koniec offtopu
są tacy co wąchają tylko klefa a są dośc bystrzy a są tacy co biorą całe wachlarze roznych zwiazkow kosmicznych a są jebanymi idiotami.
korelacje jakies tam są ale ogolnie to bez wiekszego znaczenia wiec nie próbuj przekręcać że cie cisne tylko dlatego ze "jestes klefedroniarom" - jak juz cie tak nazwałem tam tak kiedys moze, to zeby dopiec, bo wiesz doskonale że wkkurwiasz ludzi tymi swoimi fikołkami logicznymi. ja też wąchnąłem jakiegoś cmc czy mmc, i co jestem klefiarzem? no cóż - zalezy co przez to rozumiesz - pokrótce i do rzeczy - tak jak "gimbus" to niekoniecznie musiał być kims kto uczeszcza czy uczeszczal do gimnazjów, to był typ osoby, zachowań. chyba juz jest to wystarczająco jasne o co chodzi.
tak czy inaczej - piękny post napisałaś. taki nie w 100 % negatywny, bez tego pasywnego-agresywnego tonu, nie atakujący rozmowcy. ale to tylko dlatego, bo zostałaś tak zezłomowana, że z tego już nie dałoby rady wybrnąć, nawet ty byś nie dała rady takieego salta zrobić - a dobra w tym jesteś
ale spokorniałaś tak czy inaczej. jednak fajnie by bylo, i milej też na forum, jakbyś wykazywała sie taką pokorą częsciej a nie jak juz zostaniesz "przyparta do muru" juz na samym koncu jak jest po wszystkim, po wczesniejszym zaprezentowaniu swoich niedorzecznych teorii zachowuajc sie przy tym jakby to były rzeczy prawdziwe i tak oczywiste jak to że woda jest mokra.dziekuje, pozdrawiam, życze smacznego dopalacza oraz żebyś się częsciej wykazywała taką chęcią poznania tajników dzialania dopalaczy, zamiast jak to ma nierzadko miejsce - wymyślania jakichs rzeczy i pisanie o nich jak o fakcie, bo tak ci sie wydaje. to ci na pewno nie zaszkodzi, a i pomoże pewnie też w karierze testera głupich proszków
starczy tego pierdolenia, koniec offtopu