Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
27.07.2025, 17:33
(27.07.2025, 14:59)JureKiler napisał(a): Konrad Curze jeżeli chodzi o 4mmc to tylko dwóch vendorow ma jeżeli chodzi ci o większe ilości to tylko Escobar bo widziałem że u sąsiedniego nie ma dużych zapasów.
No i jeżeli chodzi o rzetelność, kontakt czas realizacji to tylko i wyłącznie esco ja zamówiłem od sąsiedniego w czwartek chyba 0 odpowiedzi na maile 0 ruchu jak kamień w wodę tylko człowiek się wkurwia.
No i kwestia gustu może ci podejdzie ten escobara mi nie podszedł osobiście.
Celowałbym na własny użytek, zatem pierwsze zamówienia testowe by wychodziły 5-10 gramów (zdziwiłbym się gdyby nie było tyle na stanie).
Dzięki za zwrócenie uwagi na aspekt logistyczny, bo za bardzo skupiłem się na samej substancji a za mało na opiniach dotyczących bezpieczeństwa i jakości obsługi (zatem pewnie dzisiaj do tego przysiądę).
No taka prawda. Jest tak dużo czynników zmiennych (od samego przechowywania, przez losowość danej partii lub szansa na błąd podczas pakowania etc.) i personalnych preferencji, że znalezienie uniwersalnie dobrego towaru graniczyłoby z cudem. Akurat ja preferuję w stimach tę szybkość, nagonkę myśli... i no stymulację. Natomiast moja partnerka i jeden kolega zdecydowanie wolą aspekt empatogenny i rozlewający.
Planowałem biesiadować jakoś w połowie sierpnia, zatem jest jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji, monitorowanie forum i własny research na temat vendorów.