Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
09.08.2025, 18:38
Konrad Curze
z psychodelikami to nie wiem... jakoś to brzmi źle po prostu. psychodeliki mieszać z takim "low-level" drug
z MDMA to jeszcze rozumiem, ale z beta ketonami to średnio chyba.
jak nie masz wprawy w miksach stymulanty/euforyki+dysocjanty to nie porywaj się od razu na takie dysocjanty typu 3-meo-pce/3-me-pcpy/3-me-pcp/o-pce - te dwa pierwsze poza byciem dysocjantami (antagonizm nmda) to są dodatkowo SNDRI tak więc mozna sobie kuku zrobić niezłe jak się nie wie do końca, co się robi. te dwa kolejne to nie wiem czy ich mechanizm poza antagonizmem nmda został zbadany, ale to powszechnie wiadome ze tez pobudzają.
z psychodelikami to nie wiem... jakoś to brzmi źle po prostu. psychodeliki mieszać z takim "low-level" drug
z MDMA to jeszcze rozumiem, ale z beta ketonami to średnio chyba.jak nie masz wprawy w miksach stymulanty/euforyki+dysocjanty to nie porywaj się od razu na takie dysocjanty typu 3-meo-pce/3-me-pcpy/3-me-pcp/o-pce - te dwa pierwsze poza byciem dysocjantami (antagonizm nmda) to są dodatkowo SNDRI tak więc mozna sobie kuku zrobić niezłe jak się nie wie do końca, co się robi. te dwa kolejne to nie wiem czy ich mechanizm poza antagonizmem nmda został zbadany, ale to powszechnie wiadome ze tez pobudzają.