Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
Konrad Curze
Jak zaczynasz naukę jazdy i kupujesz po zdanym egzaminie auto, to od razu kupujesz Porsche (przy założeniu, że masz kasę
) lub inny duży samochód z silnikiem 4,0, z małą umiejętnością parkowania wielkiego auta ?
Czy raczej szukasz auta, które stosunkowo łatwo zaparkować, bo nie masz doświadczenia,
jak samochód parkować na centymetry, aby kogoś nie” porysować" ?
Na kursie jeździłeś jakimś” kaszlakiem „, np. Pandą i nagle jeździsz limuzyną jak Audi A8, … trudno manewrować,
a koszt jrgo najmniejszej części to nie 50 zł, tylko 500 zł. Więc stosując tę logikę i analogię:
Hexen to” Porsche, Audi A8 .
Nep to Audi A4 (mniejszy gabarytowo, silnik np. 2,0, więc bardzo dobre auto, ale nie luksusowe,
a co za tym idzie, nieco bezpieczniejsze pod różnym kątem).
Często się czyta, jak” młody kierowca", jadąc dobrym autem miał dachowanie i auto do kasacji… Aby tutaj ktoś nie przesadził , proponuję kolejność odwrotną i bezpieczniejszą:
3-CMC (Opel Astra
na wypasie) -; NEP (Audi A4) ; Hexen (Audi A8).
Taka kolejność wskazana zgodnie z rozsądkiem – to moja opinia.
Jak zaczynasz naukę jazdy i kupujesz po zdanym egzaminie auto, to od razu kupujesz Porsche (przy założeniu, że masz kasę
) lub inny duży samochód z silnikiem 4,0, z małą umiejętnością parkowania wielkiego auta ?
Czy raczej szukasz auta, które stosunkowo łatwo zaparkować, bo nie masz doświadczenia,
jak samochód parkować na centymetry, aby kogoś nie” porysować" ?
Na kursie jeździłeś jakimś” kaszlakiem „, np. Pandą i nagle jeździsz limuzyną jak Audi A8, … trudno manewrować,
a koszt jrgo najmniejszej części to nie 50 zł, tylko 500 zł. Więc stosując tę logikę i analogię:
Hexen to” Porsche, Audi A8 .
Nep to Audi A4 (mniejszy gabarytowo, silnik np. 2,0, więc bardzo dobre auto, ale nie luksusowe,
a co za tym idzie, nieco bezpieczniejsze pod różnym kątem).
Często się czyta, jak” młody kierowca", jadąc dobrym autem miał dachowanie i auto do kasacji… Aby tutaj ktoś nie przesadził , proponuję kolejność odwrotną i bezpieczniejszą:
3-CMC (Opel Astra
na wypasie) -; NEP (Audi A4) ; Hexen (Audi A8).Taka kolejność wskazana zgodnie z rozsądkiem – to moja opinia.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !