Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
13.08.2025, 22:52
Ja też zamówiłem u Pablo pierwszy raz od 4 lat i uważam że trochę długo to trwa. Dotychczas zamawiałem od innego Vendora gdzie wiedziałem, że jak opłacę zamówienie do godz. 23:00, to następnego dnia gołąb staruje a ja mam go u siebie następnego dnia. Trochę tych zamówień było i nigdy nie miałem opóźnienia spowodowanego przez firmę kurierską.
Złożyłem zamówienie u Pabla i nie wiem kiedy gołąb wystartował, nie wiem kiedy będzie. Jedyne co wiem to, że Pablo ma już moją kasę.
Nie chcę narzekać itd. ale mając doświadczenia z przesyłkami od innego Vendora tutaj ciągle czekam na kod, co chwilę sprawdzam pocztę i te czekanie sprawia że jestem zestresowany.
Ps. Dzisiaj już odpuszczam bo nawet jak w nocy przyjdzie kod to i tak tego nie odbiorę. Pozdrawiam wszystkich. Miłej nocy.
Złożyłem zamówienie u Pabla i nie wiem kiedy gołąb wystartował, nie wiem kiedy będzie. Jedyne co wiem to, że Pablo ma już moją kasę.
Nie chcę narzekać itd. ale mając doświadczenia z przesyłkami od innego Vendora tutaj ciągle czekam na kod, co chwilę sprawdzam pocztę i te czekanie sprawia że jestem zestresowany.
Ps. Dzisiaj już odpuszczam bo nawet jak w nocy przyjdzie kod to i tak tego nie odbiorę. Pozdrawiam wszystkich. Miłej nocy.