Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora?
22.08.2025, 00:40
(13.08.2025, 10:44)Lukas1985 napisał(a): W którym miejscu ?
W tym:
"Co do wpisu Czeslawo to działa jak policjant sam do końca nie wie co chce zrobić.
Jak mu podpadniesz z jakiegoś względu to i tak Cię zgarnie i nic mi nie zrobisz."
Argument z "czapy" Lukas1985 , pytał się Konrad Curze co można mu poradzić to mu opisałem jak można zwiększyć swoją sytuację na korzyć,
podając przykład z życia wzięty i sprawdzony nie przez kogoś tylko przez bliskie doświadczenie
(moje, czy mojego, bliskiego, znajomego – to nie istotne dla sprawy, ale naocznie przetestowane).
Czy to idealne rozwiązanie? Nie, nie sądzę, ale zwiększające szanse znacznie na "wywinięcie się".
Ty właśnie nie odnosisz się praktycznie jak ja, tylko teoretycznie do sprawy, która opisuję – więc tu klarownie Ci to uzmysławiam.
Zdecydowanie łatwiej napisać dwa zdanie, że to „nie działa”, niż coś konstruktywnego wyrzeźbić…
Nie widziałęm, żebyś, kiedykolwiek zmieniał zdanie przez argumenty, tylko tkwisz w swoich przekonaniach i ich zaciekle bronisz, to zrozumiałe, ale czy to jest podejście naukowy ? (na naukę często się powołujesz) wątpię..
"Nauka" to nie obrona za wszelką cenę własnych dogmatów, a raczej czerpanie wiedzy, z różnych obszarów,
dywersyfikacja jej też jest przejawem dobrej analizy i wniosków.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !