Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4cmc a 4mmc badanie naukowe
Za to pamiętaj Lukas1985 opinie są NAJzajebistrze, bo on modereatorem na innym forum jest...
i BO ON TAK MIAŁ to znaczy, że każdy tak ma...
i najważniejsze co prawi, że chlory są bezpieczniejsze od rodziny MMC ( ja pierdolę ) , kurwa żebym ja kiedyś tak umierała po MMC jak po CMC - to nie pamiętam.
właśnie wtedy zakończyłam z nim dyskusję na jakiekolwiek tematy, przecież on się tym sam wyjaśnił.
...
ale spokojnie, koledzy mu dadzą lajka i będzie gitarka.
no i pamiętaj, jak tylko zaczniesz podważać co on piszę, prócz stada koleguff - którzy go poklepia po dupie - da ci ignore, z dopiskiem "nie warto z nim rozmawiać bo masz inne zdanie niż ja"
... kurwa jak go mam za dośc ogarniętą osobę, tak nie czaje jak można być dosłownie takim idiota by prawić takie herezje.
przejrzyj:
- metodę produkcji
- produkt końcowy - jego strukturę
- jego metabolity
- szlaki działania
- neurotoksyczność ( kardio toksyczność, czy nawet genotoksyczność przy dłuższym stosowaniu lol )
- same badania ( ponoć wg. kolegi Lukasa - CMC są nawet lepiej przebadane niż MMC tutaj yebuam )
no te badania, które ja sobie czytam - mnie rozwalają - i sama sobie się dziwię, że czasami jakiś chlor u mnie wleci... ahh
wynik Ciem rozjebie... i każdego w sumie kto kocha "klefajstosy".
Mnie poskładało... ale "klepie" to najważniejsze.
tak od siebie... polecam poczytać co to cytotoksyczność.
- i nie mówię, że mefedron jest tutaj święty, i nie ma kompletnie złego wpływu na organizm ludzki - ale przy chlorach to niebo a ziemia.
i BO ON TAK MIAŁ to znaczy, że każdy tak ma...
i najważniejsze co prawi, że chlory są bezpieczniejsze od rodziny MMC ( ja pierdolę ) , kurwa żebym ja kiedyś tak umierała po MMC jak po CMC - to nie pamiętam.
właśnie wtedy zakończyłam z nim dyskusję na jakiekolwiek tematy, przecież on się tym sam wyjaśnił.
...
ale spokojnie, koledzy mu dadzą lajka i będzie gitarka.no i pamiętaj, jak tylko zaczniesz podważać co on piszę, prócz stada koleguff - którzy go poklepia po dupie - da ci ignore, z dopiskiem "nie warto z nim rozmawiać bo masz inne zdanie niż ja"
... kurwa jak go mam za dośc ogarniętą osobę, tak nie czaje jak można być dosłownie takim idiota by prawić takie herezje.
przejrzyj:
- metodę produkcji
- produkt końcowy - jego strukturę
- jego metabolity
- szlaki działania
- neurotoksyczność ( kardio toksyczność, czy nawet genotoksyczność przy dłuższym stosowaniu lol )
- same badania ( ponoć wg. kolegi Lukasa - CMC są nawet lepiej przebadane niż MMC tutaj yebuam )
no te badania, które ja sobie czytam - mnie rozwalają - i sama sobie się dziwię, że czasami jakiś chlor u mnie wleci... ahh
wynik Ciem rozjebie... i każdego w sumie kto kocha "klefajstosy".
Mnie poskładało... ale "klepie" to najważniejsze.
tak od siebie... polecam poczytać co to cytotoksyczność.
- i nie mówię, że mefedron jest tutaj święty, i nie ma kompletnie złego wpływu na organizm ludzki - ale przy chlorach to niebo a ziemia.