Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
No widzisz drogi doxyou właśnie tak nie jest, a żeby docenić magię 3MMC to musisz, właśnie zrobić chociażby to - co sam radzisz diabeukowi
w innym temacie
No ja w "odpisywaniu Tobie" nie mam zamiaru Cię obrażać, a jak czegoś nie rozumiesz w tym co "grzecznie i dość merytorycznie Ci napisałam" to zamiast teoretyzować... może po prostu spróbuj polecieć kilka RAZY na 3MMC
Wcześniej zalecam przerwę od WSZYSTKIEGO ... zwł. od CMC ... najlepiej kilka tygodni ( jeśli potrafisz )
... zrozumiesz.
... a potem wróć i napisz coś sensownego odn. działania tej substancji, bo wydaje mi się że nie wiele miałeś z nią do czynienia? czy się mylę? hm?
Wiesz, że w wielu przypadkach jedna czy dwie kreski nie wystarczą, zwł po ciągach z MOCNIEJSZYMI ciekawostkami świata narkotyków?
to trzeba poczuć, a im sobie zrobisz dłuższa przerwę od czegokolwiek, poczujesz to po prostu bardziej - tutaj wielkiej filozofii nie ma.
Jeśli te rady także uważasz za bzdury, to może po prostu nie odpisuj, bo się nie dogadamy - chociaż wątpię, że byś chciał się dogadać, bo byś musiał w końcu przyznać mi pewne racje
do czego raczej nie dojdzie prawda?
I widzisz nawet tu nie chodzi o jakąś wojnę, ale o doświadczenie i nie mówię że mam dość spore ale 3MMC i 4MMC uważam za najlepsze ketony . Jeśli ktoś woli targać receptory czymś innym w jego mniemaniu "lepszym" nic do tego nie mam.
ale jak widać 3MMC jeszcze stoi dla Ciebie otworem ... bo piszesz tak jakbyś kompletnie nic o tej substancji nie wiedział prócz tego, że "jest podobna do 3CMC".
pozdruFFka
w innym temacieNo ja w "odpisywaniu Tobie" nie mam zamiaru Cię obrażać, a jak czegoś nie rozumiesz w tym co "grzecznie i dość merytorycznie Ci napisałam" to zamiast teoretyzować... może po prostu spróbuj polecieć kilka RAZY na 3MMC
Wcześniej zalecam przerwę od WSZYSTKIEGO ... zwł. od CMC ... najlepiej kilka tygodni ( jeśli potrafisz )
... zrozumiesz.
... a potem wróć i napisz coś sensownego odn. działania tej substancji, bo wydaje mi się że nie wiele miałeś z nią do czynienia? czy się mylę? hm?
Wiesz, że w wielu przypadkach jedna czy dwie kreski nie wystarczą, zwł po ciągach z MOCNIEJSZYMI ciekawostkami świata narkotyków?
to trzeba poczuć, a im sobie zrobisz dłuższa przerwę od czegokolwiek, poczujesz to po prostu bardziej - tutaj wielkiej filozofii nie ma.
Jeśli te rady także uważasz za bzdury, to może po prostu nie odpisuj, bo się nie dogadamy - chociaż wątpię, że byś chciał się dogadać, bo byś musiał w końcu przyznać mi pewne racje
do czego raczej nie dojdzie prawda?
I widzisz nawet tu nie chodzi o jakąś wojnę, ale o doświadczenie i nie mówię że mam dość spore ale 3MMC i 4MMC uważam za najlepsze ketony . Jeśli ktoś woli targać receptory czymś innym w jego mniemaniu "lepszym" nic do tego nie mam.ale jak widać 3MMC jeszcze stoi dla Ciebie otworem ... bo piszesz tak jakbyś kompletnie nic o tej substancji nie wiedział prócz tego, że "jest podobna do 3CMC".
pozdruFFka