Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
Miałem 14 miesięcy przerwy zrobiłem sobie kreskę 18:25 . 0.24 czuć jak mnie szczypię w nosie leciutko ,siedzę sobie tuptam nóżkami słuchając sobie muzykę wspaniałe dreszcze po całym cielę , widać aż zamazują mi się oczka robiąc się jak fale nad morzem .
główka tez faluje sobie . xD ale ale fantastycznie . xD haha a o jak nierównie wszystko
. gęba mi się nie zamyka śpiewać sobie chce Głośno . xD hahahi siup ramiączkami można wymachiwać xD ła ła ła ła . i zaś 0.15 na prawy rozpręż . xD lalu lau lau lau . eheehe oh , mój boże ale jest kosmos . Polecam ten 3-CMC Ice xDD dziękuje ci Escobar
główka tez faluje sobie . xD ale ale fantastycznie . xD haha a o jak nierównie wszystko
. gęba mi się nie zamyka śpiewać sobie chce Głośno . xD hahahi siup ramiączkami można wymachiwać xD ła ła ła ła . i zaś 0.15 na prawy rozpręż . xD lalu lau lau lau . eheehe oh , mój boże ale jest kosmos . Polecam ten 3-CMC Ice xDD dziękuje ci Escobar
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości