Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
dpDMC
28.09.2025, 21:54
Czego?
Wszystko 😂 ale pytanie zadałeś hehe nabijasz się ze mnie?😂😁👊🏼
A.tak po za tym czy ktoś to liczy? Cokolwiek?
Nie wiem
Kilogramy? No lekkim chujem 😂 300-500kg myśle wjebalem w siebie Narkotyków..a jakby to była i tona to nie był bym tym jakoś zaskoczony specjalnie skoro szlo co tydzień 50-80g kryształu różnego przez kila lat codziennie to już mamy . ładną cyferkę.. 5 lat np tak?
Zostaje, pozostałe 21 gdzie wcale nie było lżej 😂
Mi się nie chce liczyć..ktoś może sobie wyliczyć średnia mnie to tam UJ obchodzi..chcesz dane jakies dokładniejsze.to.podam na tyle ile sobie przypomnę jeśli mamy tu jakiegoś zjebka który musi to policzyc to służę pomocą i rozumiem wszystko.. każdy Jest pierdolnięty na. Swoj sposób. I uj mi..do tego i nie mi to.oceniac 👊🏼😁
Wszystko 😂 ale pytanie zadałeś hehe nabijasz się ze mnie?😂😁👊🏼
A.tak po za tym czy ktoś to liczy? Cokolwiek?
Nie wiem
Kilogramy? No lekkim chujem 😂 300-500kg myśle wjebalem w siebie Narkotyków..a jakby to była i tona to nie był bym tym jakoś zaskoczony specjalnie skoro szlo co tydzień 50-80g kryształu różnego przez kila lat codziennie to już mamy . ładną cyferkę.. 5 lat np tak?
Zostaje, pozostałe 21 gdzie wcale nie było lżej 😂
Mi się nie chce liczyć..ktoś może sobie wyliczyć średnia mnie to tam UJ obchodzi..chcesz dane jakies dokładniejsze.to.podam na tyle ile sobie przypomnę jeśli mamy tu jakiegoś zjebka który musi to policzyc to służę pomocą i rozumiem wszystko.. każdy Jest pierdolnięty na. Swoj sposób. I uj mi..do tego i nie mi to.oceniac 👊🏼😁
| Wiadomości w tym wątku |
|
RE: dpDMC - przez TheEnd - 28.09.2025, 21:54
RE: dpDMC - przez wiktororban - 28.10.2025, 12:47
RE: dpDMC - przez wiktororban - 13.10.2025, 12:26
RE: dpDMC - przez wiktororban - 14.10.2025, 13:17
|