Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
3CMC od Esco...
to zwarcie dla musku...
nic tu dorzucać nie trzeba.
przy odpowiedniej dawce, da Tobie albo CHILL... albo... mega speeda. z lekką bombą w tle...
miksowanie z 4MMC ( dla mnie ) to trochę zabawa w chowanego.
Może się uda ( jak masz organizm nieprzetyrany i wyciągnie to i tamto ) ... do raczej - ..się nie uda... i mamy dwie - różnie działające substancje... które mają
swoje zarówno plusy jak i minusy.
Ogólnie mixy to obciążenie dla organizmu.
A 3CMC od Pablo ma swój urok... którego nic mu nie zabierze... a 4MMC ( moim zdaniem ) spłyca mocną bombę ( tak testowałam tego mixa ) ...
no - mi nie podszedł ...
jak biorę 3CMC to wiem dlaczego to biorę...
ta zabawka jest wrażliwa na dawki - jak CI brakuje wrażeń... po prostu weź więcej...
to tyle ode mnie
pozdruFFka
to zwarcie dla musku...
nic tu dorzucać nie trzeba.

przy odpowiedniej dawce, da Tobie albo CHILL... albo... mega speeda. z lekką bombą w tle...
miksowanie z 4MMC ( dla mnie ) to trochę zabawa w chowanego.
Może się uda ( jak masz organizm nieprzetyrany i wyciągnie to i tamto ) ... do raczej - ..się nie uda... i mamy dwie - różnie działające substancje... które mają
swoje zarówno plusy jak i minusy.
Ogólnie mixy to obciążenie dla organizmu.
A 3CMC od Pablo ma swój urok... którego nic mu nie zabierze... a 4MMC ( moim zdaniem ) spłyca mocną bombę ( tak testowałam tego mixa ) ...
no - mi nie podszedł ...
jak biorę 3CMC to wiem dlaczego to biorę...
ta zabawka jest wrażliwa na dawki - jak CI brakuje wrażeń... po prostu weź więcej...
to tyle ode mnie

pozdruFFka