Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen - Opinie o produkcie
22.10.2025, 01:39
(07.10.2025, 20:33)Lukas1985 napisał(a): Z hexenem jest kilka problemów. Jeden z głównych - fajnie działa przy 1 wrzucie. Potem zapas energetyczny drastycznie się kurczy i w pierwszej kolejności czuć głównie noradrenalinę, kortyzol itd.
Wiesz podejrzewam ze masz tu sporo racji, bo widzialem jak hexen dzialal na moich znajomych w odroznieniu do mnie.
Jak przesadzili to rozne dziwne historie mialy miejsce w ich odczuciach.
Co do kortyzolu, jak ktos nie wie do konca co ma odczuwac to piszac ze "nie czuje" nie sklamie
a sam hormon odpowiada za jeszcze pare waznych funkcji w organizmie i hexen nie u kazdego bedzie powodowal "krotki lont", a wiekszosc kojarzy kortyzol wlasnie ze stresem
Co do 1 wrzuty hmmm, on ogolnie dziala bardzo fajnie przez caly czas ale no zgadzam sie odnosnie zapasu energetycznego.
Wiadomo kazdy jest inny i ma swoje "rezerwy" ale wedlug moich doswiadczen oraz obserwacji innych bawiacych sie z hexenem, wynikalo by ze lot powyzej 24h nie ma sensu, zakladajac ze ponad polowa ludzi domyslnie poprawia co godzine niczym klefa czy mmc.
I nie mowie tutaj nawet o tym ze hex ciagnie zeby poprawic, tylko przecietny osiedlowy zaklinacz wezy tak jest przyzwyczajony.
Jezeli dorzutki beda mialy minimuim 1.5h a najlepiej to 2h, to wtedy mozna poleciec dluzej przy tym milo spedzajac ten czas.
Na mnie stymulanty inaczej dzialaja, nie wazne czy mowimy o rc stimach czy tez zwyklej kawie, z hexenem nigdy nie mialem jakis ubokow czy tez innych nie przyjemnosci i to mimo dawek ktorych pisac tutaj nie bede dla bezpieczenstwa innych ale tez sam wiem jak glupi jestem

@"123456789" zaskocze cie, mialem sporo sytuacji w ktorych po walnieciu zwyczajnie zbyt malego pasa na wejscie doswiadczalem "skoku w czasie"
najdluzszy stim-nap wynosil 3.5h w 2018, pamietam bo wyszedlem zapalic na balkon i po posadzeniu dupy na krzesle z petem w gebie obudzil mnie chlod deszczu
ale no wam to nie grozi dlatego z glowa do dawkowania !