Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
23.10.2025, 23:15
(23.10.2025, 08:30)laro napisał(a): Mi nie trafił mi się gorszy sort, dostałem 4cmc a nie 4mmc, może inaczej spróbuje Ci to opisać, jakie mam przypuszczenia, to tak jak byś wział składniki na schabowego z ziemnikami i mizerią i chciał z tego zrobić sushi, tak samo może być z tym 4mmc, jak zostały składniki wzięte pod 4cmc to nie wyjdzie z niego 4mmc. Nie jest to sprawa sortów.
Słuchaj, twoja opinia jest trochę zastanawiająca, dwa miesiące temu zamawiałeś i testowałeś, ale nic nie napisałeś.
W większości wypadków, gdy człowiek jest wkur*iony, to pod wpływem emocji pisze na forum lub do sklepu,
aby wyładować emocje i ewentualnie coś sobie wyjaśnić.
Ty czekasz 2–3 miesiące i piszesz definitywnie, że to nie Mefedron, a według Ciebie 4-CMC…
stwierdzasz to po spływie i po działaniu.
Ok, no jest to jakaś argumentacja, ale… patrząc na całość z zaangażowaniem Ciebie tutaj, to tworzy, to trochę mgłę z pogranicza braku wiarygodności /wiarygodności.
Czy pomyłka się może zdarzyć – TAK, czy zrobiłeś coś w celu wyjaśnienia ? Mniemam, że NIE.
Choć kontakt ze sklepem jest tylko w nocy, to jak napiszesz "co i jak”, to uzyskasz zapewne satysfakcjonującą odpowiedź pod warunkiem,
że z kulturą i bez chęci 'wymuszenia czegoś za coś” skontaktujesz się ze sklepem.
Gość nie jest wyjątkowo rozmowny– nie pisze esejów na stronę A4, ale jest zajebiście konkretny i profesjonalny, więc proponuję rozwiązania standardowe, aby nie tworzyć niepotrzebnego zamieszania.
Nie wiem, jak było, dlatego kontaktuj się z High-LifeMarket
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !