Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
14.11.2025, 09:38
Kupię Wam wszystkim wazelinę to będziecie mieli łatwiej
Insynuacje wobec dostawców oraz grupy kilku najaktywniejszych osób z forum, które otrzymują za to nagrody od DOSTAWCÓW nie jest na bazie tylko tego zdarzenia. Jeżeli widzę, że kilka osób pisze, że są opóźnienia to wyrażam swoją obawę o moją dostawę. Jakakolwiek krytyka bądź jedynie obawa odnośnie dostawy czy jakości spotyka się tutaj z natychmiastowym akatakiem ze strony pewnej grupy, która jednostronnie zrzuca winę na zamawiającego stosując przy tym stałe slogany "to nie allegro" "zawsze jest super" "ja właśnie dostałem, nie wiem o czym mowa" "właśnie kontaktowałem się z V i wszystko jest spoko".

(14.11.2025, 00:56)Konrad Curze napisał(a): Babajaga - weź głęboki oddech, zapoznaj się z regulaminem, spójrz na czerwoną datę na kalendarzu 11.11 (takie święto), przypomnij sobie w jakie dni przychodzą "zwykłe paczki" i jaki jest dzisiaj dzień tygodnia. Po tych etapach powinieneś dostrzec, że robienie awantury i insynuacji w stronę Vendorów i Forumowiczów... było zbędne.
Insynuacje wobec dostawców oraz grupy kilku najaktywniejszych osób z forum, które otrzymują za to nagrody od DOSTAWCÓW nie jest na bazie tylko tego zdarzenia. Jeżeli widzę, że kilka osób pisze, że są opóźnienia to wyrażam swoją obawę o moją dostawę. Jakakolwiek krytyka bądź jedynie obawa odnośnie dostawy czy jakości spotyka się tutaj z natychmiastowym akatakiem ze strony pewnej grupy, która jednostronnie zrzuca winę na zamawiającego stosując przy tym stałe slogany "to nie allegro" "zawsze jest super" "ja właśnie dostałem, nie wiem o czym mowa" "właśnie kontaktowałem się z V i wszystko jest spoko".
(13.11.2025, 22:57)odjutraniepale napisał(a): Hamuj pięty. Vendor jest zaufany a to nie branża z żelkami owocowymi.Wyraziłem obawę o moją dostawę i natycmiastowy atak, taktak wiem "to nie allegro".. Nie szukam doradcy ani porady.
Nieważna jest ranga, kazdy dostawał to co zamawiał zawsze. Sam czekam za paczką ale rozumiem że zdarzają sie obsuwy.
Ciśnienie nie jest dobrym doradcą