Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania
18.11.2025, 20:58
Wiesz co tego nie bralbym bym tak bardzo pod uwage bo ja mam tendencje do nabierania wody, teraz jak bym wypil 3 piwka to bym nie sikal po nich wcale przez dluzszy czas - i wlasnie odwrotnie jest podczas zażywania ale gdzie to sie chowa to fizjologiem nie jestem
Po sobie jestem w stanie sie spodziewac ze organizm sie zabezpieczyl na takie przypadki i gdzies sobie zrobil magazyn i chowa na zapas bo ja to umre kiedys ale z odwodnienia.
Ja zawsze to mialem przed uszkodzeniem nerek tez moze troche mniej ale nie jestem w stanie porownac bo wtedy to calkiem grubo lecialem.
A i dodam ze za kazdym razem siki byly koloru lekko zoltego ni to biale ni to zolte czyli idealne.
Po sobie jestem w stanie sie spodziewac ze organizm sie zabezpieczyl na takie przypadki i gdzies sobie zrobil magazyn i chowa na zapas bo ja to umre kiedys ale z odwodnienia.
Ja zawsze to mialem przed uszkodzeniem nerek tez moze troche mniej ale nie jestem w stanie porownac bo wtedy to calkiem grubo lecialem.
A i dodam ze za kazdym razem siki byly koloru lekko zoltego ni to biale ni to zolte czyli idealne.