Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
19.11.2025, 12:55
no i teraz ma to jakis tam sens jesli potrafisz powiedziec co to prawdopodobnie bylo, bo takie pisanie jak od poczatku, ze dzialanie nie bylo dobre brzmi jakbys dostal jakas mega lipe nawet w mocy, a to jest niemozliwe w przypadku tego sklepu - stad takie moje pisanie, w kazdym razie nadal to dla mnie dziwne, ze zostalo to wyrzucone w kibel i nie bylo zadnego czlowieka, ktory by to odkupil nawet za grosze
no ciekawe jak sie zakonczy ta sytuacja, bo w tym przypadku refund jak nawet zdjec nie masz jest jak uwierzyc tobie na slowo, choc mysle, ze oni sprawdza po prostu tamte dni, ile i czego poszlo, jesli mowisz prawde to bedzie wydane 25 klefa wiecej i 25 mefa mniej z tamtej partii, ktora byla w momencie gdy zamawiales, tak moim zdaniem moga to rozwiazywac, ale czy tak jest na pewno to nie wiem
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.