Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
(22.11.2025, 16:18)JureKiler napisał(a): Właśnie dla tego High-LifeMarket powinen przejść na zamówienia przez e-mail za dużo już tych wpadek że względu na stronę a szkoda bo asortyment dla mnie klasa
DarkSonia przez miesięczny urlop pół urlopu leciałem niestety ale bardzo się chciało bo przerwa była długa, dzięki za pamięć właśnie tolerka jest w trakcie naprawy
Zdecydowanie się zgadzam, zamówienia na email będą o wiele lepsze i jest wtedy o wiele lepszy kontakt ze sprzedającym
Nawet można to zauważyć przeskakując tu na pierwsze strony tego tematu a ostatnie .
(21.11.2025, 09:33)Kocia666 napisał(a): Alez wy jestescie panikarze to az przesada
Poniekąd też bym zaczął panikować jeśli miałem zapewnienia a moi klienci by czekali (tak się nie zdarzy bo ja nigdy nie rzucałem) ale wiem po sytuacji jak się składałem z dodatkowymi dwoma osobami na pakę.
(Nie mówię tutaj o hajlajfie)
Oni nie znają forum, tych vendorów a ja powiedziałem że będzie tego i tego dnia, następnie mówię że oddam Wam siano bo tak się ugadalem z vendorem a później jest cisza. Ci co się ze mną składali mieli by mnie za niepoważnego człowieka. Patrzę i czekam na wyjaśnienie tej sprawy. Chodzi mi o partychemicalseu

, dzięki za pamięć właśnie tolerka jest w trakcie naprawy