Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
Epsiakos ja to napisałam w dobrej wierze...
bo - tak jak pomyłka 4CMC vs 4MMC jest jeszcze do przyjęcia... i 200mg w nos nie zrobi za wiele różnicy
tak 200mg NEPA zrobi ogromną...
a sorty NA PIERWSZY RZUT OKA są niemalże identyczne... przecież dodałam że odróżnić je można zarówno ZAPACHEM jak i KRUSZENIEM ( przeczytaj dalej )
... ale jak ( nie daj BOŻE ) przypadkiem doszło by do pomyłki, niech ludziki sobie robią uczuleniówkę i tyle.
Tam nic takiego nie ma, żadnej afery ... tylko z uwagi na ostatnie akcje DMUCHAM NA ZIMNE nic więcej
szanowny modratorze, którego bardzo szanuję za wyrozumiałość przeczytaj to proszę raz jeszcze
tam nie ma żadnej afery
i nic bezpośrednio nie zarzucam sklepowi jeśli Ci o to chodzi...
spokojnie, po prostu niech ludziki ogarniają temat uważnie i z rozwagą -
( wiem, że to trudne ale chociaż niech jeden z drugim chociaż spróbuje. )
Ty odróżnisz... 10 innych tego nie zrobi... po to to napisałam.
żeby sobie chociaż te piepszoną uczuleniówkę walnęli przed startem imprezy.
to skomplikowane nie jest, a uratuje parę godzin męczenia się...
bo - tak jak pomyłka 4CMC vs 4MMC jest jeszcze do przyjęcia... i 200mg w nos nie zrobi za wiele różnicy
tak 200mg NEPA zrobi ogromną...
a sorty NA PIERWSZY RZUT OKA są niemalże identyczne... przecież dodałam że odróżnić je można zarówno ZAPACHEM jak i KRUSZENIEM ( przeczytaj dalej )
... ale jak ( nie daj BOŻE ) przypadkiem doszło by do pomyłki, niech ludziki sobie robią uczuleniówkę i tyle.
Tam nic takiego nie ma, żadnej afery ... tylko z uwagi na ostatnie akcje DMUCHAM NA ZIMNE nic więcej
szanowny modratorze, którego bardzo szanuję za wyrozumiałość przeczytaj to proszę raz jeszcze

tam nie ma żadnej afery
i nic bezpośrednio nie zarzucam sklepowi jeśli Ci o to chodzi...spokojnie, po prostu niech ludziki ogarniają temat uważnie i z rozwagą -
( wiem, że to trudne ale chociaż niech jeden z drugim chociaż spróbuje. )
(25.11.2025, 18:14)kurvvisko napisał(a): Dokładnie bym to rozróżnił jak pisze Epsiakos, zapach 4mmc jest unikatowy i od razu bym wiedział, że to to, będąc w sumie dość zielonym w kwestii takich chemikaliów 😆
Ty odróżnisz... 10 innych tego nie zrobi... po to to napisałam.
żeby sobie chociaż te piepszoną uczuleniówkę walnęli przed startem imprezy.
to skomplikowane nie jest, a uratuje parę godzin męczenia się...